Uusi hahmo ja Battle Pass! Apex Legends kasvattaa kokoaan huomenna / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi hahmo ja Battle Pass! Apex Legends kasvattaa kokoaan huomenna

18.03.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Ensimmäinen varsinainen sisältökausi on vihdoin ja viimein käynnistymässä Apex Legendissa. Tarkalleen ottaen uutta puuhasteltavaa ja annettavaa on luvassa tiistaina alkaen kello 19.00 Suomen aikaan.

Ensimmäiseen Apex Legendsin kauteen mahtuu mukaan niin sen ensimmäinen oma Battle Pass niin kuin myös kokonaan uusi hahmo Octane. Battle Pass kustantaa 950 Apex-kolikkoa (n. 10€)  ja tarjoaa noin sadan tason edestä ansaittavaa erilaisten kosmeettisten esineiden ja kokemusboostien muodossa. Ilman Battle Passin hankintaakin ensimmäisessä kaudessa voi ansaita pelaamalla ylimääräisiä varusteita, kuten enemmän Apex Packeja.

Battle Passiin kuuluvat palkinnot on lueteltu Apex Legendsin kotisivuilla.

Ensimmäinen lisähahmo Octane tarjoaa vuorostaan pelattavaa liittyen hahmon liikkuvuuden ja elinvoiman kanssa säätämiseen. Hahmo voi uhrata nimittäin omaa terveyttään nopeuden saamiseksi ja palauttaa kuntonsa taas normaaliksi loputtomilla parannusesineillään. Ultimate-kykynään tämä voi luoda hahmoja korkeuksiin heittäviä laukaisualustoja pelialueelle.

Octanen myötä Apex Legendsin hahmotarjonta kasvaa yhdeksään sankariin. Oletuksena kaikki pelaajat ovat päässet automaattisesti käsiksi kuuteen oletussankariin, kun muut on täytynyt ostaa erikseen joko oikealla rahalla tai pelaamisella ansaittavalla valuutalla.

Lähde: Apex Legends (kotisivu), PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ne kiinnostavimmat, eli kaasupommiukko ja hologrammiheebo, on tietenkin ne lukkojen takana olevat. Ei ole muistaakseni kuin puolet krediiteistä hallussa yhtä hahmoja varten, joten ei ole ihan heti pääsemässä testaamaan. Molemmat sopisivat omaan pelityyliin parhaiten kun tulee aika paljon yritettyä jäynäytellä porukkaa kuin ottamalla rehellistä 1v1:stä.

Gears of Warissakin parhaita juttuja on lyödä granaatti johonkin taktiseen paikkaan uhria odottamaan ja tuntuu, että olen tehnyt siitä jo jonkinlaista taidetta kun osaan useimmiten löytää sellaisen paikan että joku ei sitä osaa odottaa.

No, eipä noita Apex-pelitunteja niin paljoa tosin edes ole. Tasoja jotain alle 15 ja suoraan sanottuna tuntuu että aina on parempia tyyppejä heti vastassa. Silti tuota välillä pelailee, joten kyllä siinä pienoista viehätystä on.

Käyttäjän jani kuva
jani

Apex coinit ovat odottaneet tätä jo viikkoja. Parempi myöhään kuin milloinkaan. Peli ehdoton GoTy ehdokas itelle.

Nostoja