Uusi Halo-juhlajulkaisu tekee tuloaan?

Halo 2:sta saatetaan työstää päivitettyä juhlaversiota.

9.7.2012 15:39

Halo 2 saattaa palata kauppoihin juhlajulkaisun muodossa. Brittiläisen Official Xbox Magazine -lehden uusin numero huhuilee, että Halo 4:ää kehittävä 343 Industries olisi hiljattain aloittanut työt myös Halo 2 Anniversary -pelin parissa.

Lehti ei anna ilmeisesti minkäänlaista lähdettä huhulle. Se kuitenkin toteaa, että päätös uuden juhlajulkaisun tekemisestä oltaisiin tehty viime vuonna ilmestyneen Halo: Combat Evolved Anniversary -pelin menestyksen innoittamana.

Halo: Combat Evolved Anniversary julkaistiin viime vuoden marraskuussa Halon 10-vuotisen taipaleen kunniaksi. Se toi mukanaan mahdollisuuden pelata alkuperäisen räiskintäseikkailun läpi päivitetyillä grafiikoilla, joskin myös alkuperäistä ulkoasua tuettiin. Mukana oli lisäksi myös Halo: Reachin moottoria hyödyntänyt kepeä nettimoninpeli.

Halo 2 julkaistiin alkuperäiselle Xboxille vuonna 2004. Peli muistetaan erityisesti moninpelistään, jota pelaajat hakkasivat vielä viikkoja senkin jälkeen, kun alkuperäinen Xbox Live suljettiin virallisesti. Teos julkaistiin vuonna 2007 myös pc:lle.

Lähde: CVG

Lisää luettavaa