Uusi Hearthstone-pelitila saapuu sekoittamaan suosikkipelin pakkaa

Hearthstonessa odottavat kesäkuun puolivälissä uudet haasteet pelin saadessa viikottain päivittyvän Tavern Brawl -tilan.

10.6.2015 19:00

Blizzard on aikeissa tuoda kokonaan uuden pelitilan Hearthstoneen kesäkuun puolivälissä. Uutta tilaa yhtiö kutsuu Tavern Brawliksi, ja sen on tarkoitus tuoda rutkasti lisää vaihtelua ja yllätyksiä virtuaaliseen korttien lätkimiseen.

Saapuessaan Tavern Brawl on viikottain päivittyvä kokemus, joka jokaisen päivityksensä jälkeen tarjoaa aina jonkinlaisen uuden tavan pelata Hearthstonea. Joskus tila saattaa asettaa pelaajat kokeilemaan onneaan esimerkiksi ennalta määrätyillä pakoilla, kun taas joskus ennen taistelua pelaajan on rakennettava kokonaan uusi pakka tiettyjen sääntöjen mukaisesti. Joskus myös tietyn tyyppiset kortit voivat olla tavernakähinöissä tavanomaista voimakkaampia.

Tavern Brawl -tilaan osallistuminen tulee Hearthstonen Arena-muodosta poiketen olemaan ilmaista ja sen merkeissä voi otella jopa kaverilistalla olevia pelaajia vastaan. Jotta uudesta pelitilasta pääsee kuitenkaan ottamaan ilon irti, on hallusta löydyttävä tason 20 saavuttanut sankari. Pelitila on viikottain myös tauolla aina parin päivän ajan ennen uusien erikoissääntöjen saapumista.

Uusi pelitila lisätään Hearthstoneen uudella päivityksellä, joka alkaa tuoda peliin myös uusia sankareita hallittavaksi. Samaan syssyyn tarjolle tuodaan myös aiempaa monipuolisempi tapa muokata erilaisia pakkojaan pelin tarjotessa mahdollisuuden esimerkiksi kiinnittää tiettyihin pakkoihin tietyt korttiselkämykset.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa