Uusi Hearthstone-seikkailu saapuu ensi kuussa – lisää pomoja ja kortteja luvassa / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Hearthstone-seikkailu saapuu ensi kuussa – lisää pomoja ja kortteja luvassa

6.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Hearthstone: Heroes of Warcraft on saamassa järjetyksessään toisen yksin pelattavan seikkailutilan ensi kuussa. PAX East -messujen yhteydessä Blizzard on paljastanut peliin Blackrock Mountain -seikkailun, joka tulee ideoiltaan muistuttamaan paljon viime vuonna nähtyä Curse of Naxxramasia.

Blackrock Mountainin sisältö jakautuu kaikkiaan viiteen siipeen, 17 tuoreeseen pomovastukseen, 31 uuteen korttiin, yhdeksään uuteen luokkahaasteeseen ja yhteen uuteen pelipöytään. Kuten aikoinaan Naxxramasin kanssa tehtiin, tuodaan Blackrock Mountain pelaajien saataville viikottain siipi kerrallaan, kunnes kaikki viisi siipeä ovat lopulta saatavilla.

Pääsy Blackrock Mountainiin maksaa 700 kultarahaa per siipi, joskin halutessaan pääsystä voi pulittaa myös suoraan kuusi euroa siiveltä. Mahdollista pelille on toki maksaa kerralla myös 22 euroa, jolloin kaikki Blackrock Mountainin osat saa heti pelattavaksi, kunhan ne on tuotu ensin saataville.

Ohessa tunnelmaa rakentava traileri.

Lähde: Hearthstone (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Kiinnostais tietää paljonko porukat pistää näihin keskimäärin rahaa?

Käyttäjän äxäbox kuva
äxäbox

0e

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Kiinnostais tietää paljonko porukat pistää näihin keskimäärin rahaa?

Yhtään rahaa en ole laittanut ja tähänkin on jo säästössä tarvittava määrä pelin sisäistä kultaa.

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Kohtuu helposti pystyy keräämään tarvittavat pelinsisäiset kullat tohonkin lisäosaan. Itse ostin edellisen lisäosan (Naxxramass) pelkästään kullalla. Pre-order vähän kiinnostais mut se taitaa tarkottaa sitä että pitäisi vinguttaa visaa, pitää nyt kattoa mitä tässä tekee... Jos sitten kullalla ostaisi vaan korttipackkeja.