Uusi Hearthstone-yksinpeliseikkailu paljastui – aloita peluu jo ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Hearthstone-yksinpeliseikkailu paljastui – aloita peluu jo ensi viikolla

7.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Blizzard on paljastanut virallisesti seuraavan Hearthstone: Heroes of Warcraftiin työn alla olevan laajennuksen. Uusi peliä laajentava sisältökokonaisuus on nimetty The League of Explorersiksi ja se on järjestyksessään kolmas peliin saatava yksinpelikeskeinen koettelemus.

Teemaltaan tällä kertaa arkealogiaan nojaava The League of Explorers lisää Hearthstoneen päihitettäväksi jälleen kokonaisen joukon uusia hahmoluokkahaasteita sekä tekoälyvastuksia, joiden kanssa pääsee kokeilemaan onneaan parillakin uudella pelipöydällä sekä tuoreella korttiselkämyksellä. Menestys uudessa tilassa palkitaan tietysti myös kokonaan uusilla korteilla, joita laajennuksesta löytyy tällä kertaa 45 kappaletta.

Uusia kortteja voi käydä ihastelemassa Hearthstonen Facebook-sivuilla. Joukosta löytyy muutama lappunen, jotka on varustettu kokonaan uudella Discover-mekaniikalla. Discoverin aktivoidessaan peli ojentaa pelaajan eteen kolme satunnaista tämän hahmoluokkaan sopivaa korttia, joista tämä voi valita käteensä aina yhden.

Sisältönsä osalta The League of Explorers on jaettu neljään viikon välein julkaistavaan "siipeen", joihin on mahdollista ostaa pääsy joko pelissä ansaittavalla kullalla tai sitten oikealla rahalla. Kauaa uutta pelisisältöä ei tarvitse odottaa sillä The League of Explorersin ensimmäinen siipi tuodaan pelattavaksi jo torstaina 12. marraskuuta.

Lähde: Hearthstone (kotivisu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Olipas aika iso yllätys kun tämä näin nopeasti saadaan myyntiin. Eipä ole tullut kerättyä tarpeeksi kultaa varastoon, joten taitaa venähtää itselläni jouluun ennen kuin tuon saan hommattua. Discover-mekaniikka on juuri oikeanlaista RNG:tä, hauskaa, mutta kuitenkin päätökseen pystyy edes vähän vaikuttamaan. Muutenkin teemallisesti vaikutti erittäin mielenkiintoiselta lisäriltä.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Mitähän tästä nyt sanoisi. Tiedän että RNG on ollut aina tärkeä osa Hearthstonea mutta se on samalla ainakin minulle ärsyttävin piirre koko pelissä. Muuten kyllä varsin mielenkiintoisia kortteja tulossa, toivotaan ettei Discover pääse liian suureen rooliin :)

Nostoja