Uusi Hitman kovien kansien väliin sittenkin vasta ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Hitman kovien kansien väliin sittenkin vasta ensi vuonna

11.03.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Uusi Hitman kovien kansien väliin sittenkin vasta ensi vuonna

Uutta Hitmania ei nähdä kauppojen hyllyillä vielä tänä vuonna.

Alun perin loppuvuodelle kaavaillun fyysisen levyjulkaisun on ilmoitettu siirtyvän ensi vuoden tammikuulle. Pelin julkaisija Square Enix on ilmoittanut tarvitsevansa valmisteluaikaa episodimuotoisen pelin viimeisen jakson ja varsinaisen levyversion välissä, minkä vuoksi teosta koko komeudessa kokoelmiinsa halajavat joutuvat vartomaan hieman odotettua kauemmin.

– Tänä vuonna keskitymme tekemään episodimuotoisesta Hitman-kokemuksesta parhaan mahdollisen, Square selvensi pelisivusto Polygonille.

Hitmanin fyysinen versio tulee sisältämään kaikki peliin näillä näkymin julkaistavat seitsemän jaksoa. Vaikka jaksoja tullaan kaupittelemaan myös erikseen, täysihintaisen kokonaisuuden voi jo lunastaa itselleen digitaalisena.

Hitmanin ensimmäinen episodi ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle tänään.

Lähde: Polygon, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Itse ainakin mielummin ostan tämän sitten levy-/kokonaisena versiona vaikka noinkin pitkään joutuu vielä sitä odottamaan

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Odotan ja ostan koko pelin kerralla erittäin mielelläni. Jos ostan. Riippuu ihan siitä hinnastakin sitten. Kyseessä kuitenkin sitten jo ei enää uusi peli. Eli realistista voi olla, että pääsee tähän käsiksi kahden vuoden päästä.

Käyttäjän Wille84 kuva
Wille84

Itsellä iski tylsyys kun ei ole yksinkertaisesti mitään mielekästä pelattavaa (Fallout4 päivityksiä/DLC:tä odotellessa), joten nappasin tuon 15€ "aloitus pakkauksen". Olin aika yllättynyt, sillä peli vaikuttaa itseasiassa oikein hyvältä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Beta ei ollut mitenkään huono tai muuta mutta ei erityisemmin myöskään pakottanut peliä ostamaan, ei vaikka olisi nyt heti kokonaisena tarjolla. Odotellaan ja odottelu menee varmaan siihen pisteeseen, että huomaa jostain alennuksesta ja nappaa mukaan odottelemaan sopivaa peliaikaa. Niin kuin suurin osa peleistä muutenkin.

On niin paljon backlogia sun muuta, että ei ole oikein järkeä ostaa uutena pelejä vain hyllyyn odottelemaan. Tosin jotkut julkaisut hyppäävät jonojen ohi, kuten nyt Dark Souls III sekä Uncharted 4, joista tulossa steelbook-versiot. Dishonored 2 on myös yksi tulevista peleistä, jotka lähtevät heti ostoon ja pelaukseen.

Toisaalta näinhän sitä juurikin tukee sitä mitä todellakin haluaa pelata. Ne, jotka eivät ilman Hitmania voi elää, ostavat pelin heti. Tosin itse en silti ostaisi kun en halua tukea tuota pätkimistä osiin.

Nostoja