Uusi ilmainen battle royale kiinnostaa – Apex Legends vetää puoleensa miljoonia pelaajia ja satoja tuhansia katsojia / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi ilmainen battle royale kiinnostaa – Apex Legends vetää puoleensa miljoonia pelaajia ja satoja tuhansia katsojia

5.02.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Eilen maanantaina julkistettu ja heti samalla julkaistu battle royale -peli Apex Legends on saanut vahvan alun. Pelin tehneen Respawn Entertainmentin vetäjä Vince Zampella juhli Twitterissä varhain aamulla Suomen aikaan pelin yltäneen vajaassa kahdeksassa tunnissa miljoonaan pelaajaan.

Tahti ei tunnu ensimmäisen vuorokauden aikana myöskään juuri hyytyneen. Tiistai-iltana Zampella antoi ymmärtää, että pelaajamäärä olisi sittemmin vielä tuplaantunut.

Pelkästään pelaajia Apex Legends ei ole myöskään vain houkutellut. Kirjoitushetkellä Twitchissa se on seuratuin peli reilulla 326 000 katsojalla. Parhaimmillaan se on huidellut TwitchTracker-sivuston mukaan jo lähes 500 000 katsojassa.

Apex Legends sijoittuu samaan universumiin Titanfall-pelien kanssa, mutta hylkää jättimäiset robotit ja keskittyy hahmovetoiseen battle royale -räiskeeseen. Peli on pelattavissa ilmaiseksi PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja pc:llä.

Päivitys kello 1:05: EA on vahvistanut sijoittajapuhelussaan uniikkien pelaajien määrän yltäneen vuorokaudessa 2,5 miljoonaan, kun taas yhtäaikaisia pelaajia sillä oli parhaimmillaan 600 000.

Lähde: Vince Zampella (1), (2), TwitchTracker, Twitch

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Ei saaneet kaverit vielä käpynetillä latailtua, mutta kyllä tässä nyt lähipäivinä pitää käydä itsekkin kokeileimassa.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Hyvältähän tuo maistu ja hintakin oli kohillaan. Kyllähän tuossa mukavasti ilta vierähti. Erittäin hyvä maku siitä että jopa tapetun toverin voi saada vielä takaisin. Jokaisella hahmolla aivan omat skillit käytössä. Siinä samassa paketissa erinomainen TF gameplay mekaniikat ja uudistetut BR kommunikointi/tavaroiden vaihto. Voit pingat mitä tahansa ja se kertoo tovereille "täällä on itemi x" tai "vihollinen tässä suunnassa". Et voi vahingosa pickupata paskempaa kuin mitä sinulla jo on. Hyvältä vaikuttaa.

Käyttäjän JULMA3RSKI kuva
JULMA3RSKI

Ihan liikaa tullu pelattua apexia.. Työt ja perhe kärsii jo :) 9/10.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Tuosta keskimmäisestä naishahmosta tulee ihan One Punch Manin Sonic-ninja mieleen. Sonic tosin on mies, mutta muuten:

IMAGE(https://vignette.wikia.nocookie.net/onepunchman/images/c/c3/Sonic_full_appearance.png/revision/latest?cb=20151224230818)

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni
Lainaus mecha_no_maniac

Tuosta keskimmäisestä naishahmosta tulee ihan One Punch Manin Sonic-ninja mieleen. Sonic tosin on mies, mutta muuten.

Hyvin bongattu. Erona on lähinnä se, että Apexin Wraith näyttää miehekkäämmältä.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac
Lainaus Refloni

Hyvin bongattu. Erona on lähinnä se, että Apexin Wraith näyttää miehekkäämmältä.

Niinpä, ironisesti :D.