Uusi ilmainen pelitila saapuu konsoli-Minecraftiin / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi ilmainen pelitila saapuu konsoli-Minecraftiin

26.05.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Uusi sotaisa päivitys on tekemässä tuloaan Minecraftin konsoliversioihin. Kesäkuun aikana julkaistava päivitys esittelee peliin sen ensimmäisen niin sanotun minipelin, joita skotlantilaiskehittäjä 4J Studios ja Mojang ovat valmistelleet viime aikoina Minecraft-yhteisön erilaisten pelitapojen innoittamana.

Ensimmäinen minipeli kantaa nimeä Battle ja se on käytännössä kuin Minecraftin oma deathmatch-moninpelitila. Ideana siinä olisi taistella oman henkensä puolesta 4J Studiosin ennalta valmiiksi rakentamissa kartoissa, jotka on ripoteltu täyteen niin erilaisia vaaroja kuin varusteitakin.

Pelaamaan Battlea pääsee verkossa kerrallaan kahdeksan pelaajan mittelöiden muodossa, joskin myös sohvapeluutakin tuetaan neljään pelaajaan asti jaetun ruudun voimin. Verkkopeluuta ei ole myöskään pakko harrastaa vain kavereiden kanssa, vaan sitä varten peliin on hahmotettu oma ottelunmuodostusjärjestelmänsä.

Tarkoituksena 4J Studiosilla olisi julkaista Battle-tila kolmen ilmaisen kentän kera. Tulevaisuudessa lisää karttoja tullaan vuorostaan myymään peliin noin kolmen euron hintaisten karttapakettien muodossa.

Lähde: Mojang

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ei kyllä mikään tappelupeli, mutta kaipa se hetken olisi hauskaa

Nostoja