Uusi ilmainen tarinakokemus sai julkaisunsa The Stanley Parable -kehittäjältä

The Stanley Parable -kehittäjä William Pugh on tarjonnut maailmalle ilmaiseksi jälleen yhden pienemmistä projekteistaan. Uusin niistä kantaa nimeä The Temple of No,

21.6.2016 21:50

The Stanley Parablea aikoinaan luomassa ollut pelinkehittäjä William Pugh on tuonut jälleen ilmaiseksi saataville yhden viimeisimmistä projekteistaan. Miehen uusin tuotos on suoraan selaimella koettavissa oleva The Temple of No, joka on tällä kertaa enemmän interaktiivinen novelli kuin perinteisemmän puoleinen peli.

Niin äänen, tekstin kuin kuvienkin voimin kerrottu The Temple of No antaa lukijansa valita yhden kolmesta hahmosta, joiden seikkailuja nämä pääsevät sitten seuraamaan. Tarina etenee sitä kertovasta tekstistä löytyviä alleviivattuja kohtia klikkailemalla, ja Pugh’n tyylille sopivasti siinä piisaa huumoria moneen lähtöön.

Syntynsä The Temple of No on saanut tarinankerrontatyökalu Twinen voimin. Pugh on vastannut tuotoksen käsikirjoituksesta ja ääninäyttelystä, kun taas sen suunnittelun ja kuvituksen on hoitanut herra nimeltä Dominik Johann.

Julkaisunsa The Temple of No on saanut Pugh’n tuoreen Crows Crows Crows -studionimen alla. Samaisen studion siivellä mies julkaisi aiemmin viime vuonna ilmaiseksi myös nimihirviö Dr. Langeskov, The Tiger, and The Terrible Cursed Emerald: A Whirwind Heistin. Vielä jossain vaiheessa Crows Crows Crowsilta pitäisi olla odotettavissa myös hieman suurempikin pelikokemus.

Lähde: The Temple of No (itch.io)

Lisää luettavaa