Uusi jäsenyystaso paljastui Grand Theft Auto Onlineen – tässä on GTA+ / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi jäsenyystaso paljastui Grand Theft Auto Onlineen – tässä on GTA+

25.03.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
Grand Theft Auto Online, Grand Theft Auto, GTA Online, GTA, GTA Plus, GTA+, Rockstar, Rockstar Games,

Rockstar Games on lanseeraamassa uuden vapaaehtoisen jäsenyystason Grand Theft Auto Onlinea varten. Jäsenyystaso kantaa nimeä GTA+ ja se on mahdollista ottaa käyttöön 29. maaliskuuta alkaen noin kuuden euron kuukausihinnalla.

Hankittavissa GTA+ on ainakin alkuun vain PlayStation 5:llä ja Xbox Series -konsoleilla.

GTA+-jäsenyyden myötä haltuunsa voi saada erilaisia kuukausittaisia etuja ja palkintoja. Säännöllisin näistä on joka kuukausi pelaajan Maze Bank -tilille napsahtava 500 000 GTA-dollarin talletus. Odottaa sopii myös esimerkiksi ajoneuvokohtaisia erikoispäivityksiä, lisäasusteita ja mahdollisuutta hankkia kiinteistöjä jotka mahdollistavat missatuista pelillisistä päivityksistä nauttimisen.

Jäsenille on luvassa myös mahdollisuus hankkia lisärahalla kyllästettyjä Shark Card -valuuttalisiä.

Ensimmäisen kuukauden etuudet Rockstar on luokitellut seuraavanlaisesti:

  • GTA$500,000 delivered automatically to your Maze Bank Account.

  • The Principe Deveste Eight — along with a complimentary Hao’s Special Works upgrade for it before it is made available to purchase by the general public — plus the HSW Orange Trip and HSW CMYK Glitch Liveries.

  • The Auto Shop located in La Mesa, introduces an assortment of gameplay updates from Los Santos Tuners. Current Auto Shop owners can relocate to La Mesa at no additional cost.

  • Waived LS Car Meet Membership fees. Current LS Car Meet members with GTA+ will be reimbursed GTA$50,000 during this event period.

  • Yacht owners can upgrade to the Aquarius Super Yacht at no additional cost.

  • The Gussét Frog Tee and Broker Prolaps Basketball Top and Shorts automatically added to your wardrobe.

  • The Conveyor Livery for the Mammoth Avenger, HVY APC, and TM-02 Khanjali.

  • A selection of free paints and emblems for the Auto Shop.

  • 3X GTA$ and RP on Hao’s Special Works Race Series.

  • 2X Car Meet Rep on the Street Race Series.

Rockstar vakuuttelee, että perinteisten GTA Online -tapahtumien on määrä jatkua GTA+-etuuksien rinnalla.

Lähde: Rockstar Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän KreisaPlayer kuva
KreisaPlayer

Ahneudella ei ole rajoja, mitä tulee rockstariin nykypäivänä. Seuraavaksi varmaan tarvii maksaa kuukausimaksua päästäkseen ollenkaan pelaamaan gta onlinea.

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0
Lainaus KreisaPlayer

Ahneudella ei ole rajoja, mitä tulee rockstariin nykypäivänä. Seuraavaksi varmaan tarvii maksaa kuukausimaksua päästäkseen ollenkaan pelaamaan gta onlinea.

Vähän ristiriitaiset tunteet ittellä. Sinänsä kaikki mitä on ikinä tullut onlineen on ollut ilmaista ja kiitos heistien rahaa on suht helppo saada. Sitten taas tuodaan "päivitetty" versio uudelle konsolisukupolvelle joka on hetken aikaa ilmainen päivittää ja sen jälkeen maksullinen.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Pitkään on ollut tiedossa ettei jatkuvasti päivitettävät netin vaativat pelit ole se suuntaviiva mitä haluaisin tukea tai mihin haluaisin osallistua. Tämä GTA O:n jatkama suunta vahvistaa tätä käsitystä. Onneksi on vielä runsaasti yksinpelejä jotka eivät vaadi verkkoyhteyttä tai jatkuvaa päivittelyä.

Käyttäjän Aromit kuva
Aromit

Lähentelee jo 10 vuoden rajaa tämä peli ja tuovat nyt kuukausitilauksen. Ei taida olla GTA 6 vielä moneen vuoteen tulossa

Käyttäjän Seppo_Hovi kuva
Seppo_Hovi

En yhtään ihmettele, että ne ei vielä tuo tota PC:lle. Niin täynnä huijareita, että ei siitä kehtais ketään pyytää maksaa, ennen ku on niistä päässy eroon. Tai sitte huijarit pystyis hankki nuo edut ilman maksamista.