Uusi kauhutoiminta Negative Atmosphere seuraa tiiviistii Dead Spacen jalanjäljissä / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi kauhutoiminta Negative Atmosphere seuraa tiiviistii Dead Spacen jalanjäljissä

12.04.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

Kehittäjä Sun Scorched on esitellyt uutta Negative Atmosphere -kauhuseikkailupeliään.

Äskettäin EGX Rezzed -tapahtumassa esitellystä Negative Atmospherestä on saatu pelikuvaa myös laajemmalla jakelulla. Alla nähtävä pelikuva on peräisin vielä varsin varhaisessa kehitysvaiheessa olevasta pelistä, mutta pelin esikuva on selvästi nähtävillä videomateriaalista. Visceral Gamesin Dead Space -pelisarjasta tutut elementit ovat vahvasti läsnä lyhyelläkin katsauksella.

Negative Atmospheren on määrä saada Kickstarter-rahoituskampanja, kunhan pelistä on saatu kokoon järeämpi pelattava demoversio. Pelin julkaisualustoista tai -aikataulusta ei ole vielä tietoa.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän veepeeuho kuva
veepeeuho

Ihan on kopioidun olonen Dead Spacesta. Tästä innostuneena päätin hakea Dead Space trilogian uudelleenpeluuseen. Tällä kertaa onkin 65" oLed millä rällätä. Rakastan avaruuskauhua yli kaiken, mutta toi kyllä vaikuttaa vähän turhankin kanssa kopiolta (halvalta). Menee peluuseen silti kun tulee.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Joo, vähän turhankin tiiviisti.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

On kyllä melkoista imitaatiota kun peli on lähes suora kopio. Tosin eipä se alkuperäinen taida enää jatkua, joten miksipä ei tätä pelaisi jos se osoittautuu hyväksi.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Ei haukuta resident evil nelosen kopion kopioksi ennen kuin tulee ulos.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus rautahuilu

Ei haukuta resident evil nelosen kopion kopioksi ennen kuin tulee ulos.

Kyllähän Dead Space sen verran eroaa RE4:sta että en sitä kopioksi viitsisi sanoa. Samaa toki paljon mutta jos tuo riittää niin aika moni muukin on siitä kopio.