Square Enix on julkistanut uuden Kingdom Hearts -pelin Project Xehanortin, joka julkaistaan mobiililaitteille ilmaiseksi kevään 2020 aikana.

Peli sukeltaa pelisarjasta tutun Master Xehanortin menneisyyteen ja paljastaa, kuinka hänestä tulee pimeyden etsijä. Sen tarkempia tietoja pelistä ei vielä tiedetä.

Project Xehanort on tosin vain pelin työnimi, ja julkaisija järjestää Twitterissä kilpailun, jossa oikeaa nimeä voi veikata tammikuun lopulle asti. Palkintoja luvataan kymmenelle lähimmäksi arvanneelle. Tarkemmat kilpailuohjeet voi lukea pelin viralliselta Twitter-tililtä.

Project Xehanort on kehitteillä iOS-, Android- ja Amazon-laitteille. Peli ei ole ainut Squarella tällä hetkellä työn alla oleva Kingdom Hearts -hanke, vaan aiemmin keskiviikkona yhtiö vihjaili sarjan japanilaisella Twitter-tilillä, kuinka sen tulevaisuutta varten on muodostettu parikin uutta kehitystiimiä.

Kingdom Hearts III:een ei sen sijaan ole juuri PS4:lle ilmestyneen ReMind-lisäsisällön ohella suunnitelmissa ainakaan toistaiseksi lisää sisältöä, vaan kehittäjien katseet ovat siirtyneet jo seuraavaan peliin.

Lähde: Siliconera, GematsuTwitter

Lisää luettavaa