Uusi kokeellinen Might & Magic -peli saa surmansa jo ennen virallista julkaisuaan / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi kokeellinen Might & Magic -peli saa surmansa jo ennen virallista julkaisuaan

18.07.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Ubisoft on päättänyt lopettaa uuden Might & Magic Showdown -pelinsä kehityksen. Kirjoitushetkellä Showdown on vedetty jo pois myynnistä Steamin early access -osastolta, eivätkä sen palvelimetkaan pysy pystyssä heinäkuun viimeistä päivää pidemmälle.

Syytä kehityksen lopetukselle ei ole annettu. Oletettavasti se ei kuitenkaan kerännyt puoleensa tarpeeksi kiinnostuneita pelaajia.

Ubisoft on onneksi luvannut antaa rahat takaisin kaikille halukkaille. Pyyntö tästä täytyy tosin tehdä Steamin kautta heinäkuun loppuun mennessä.

Julkisuuteen Might & Magic Showdown saapui vasta puolisen vuotta sitten. Pelin yksi suurimpia koukkuja oli omien hahmojen kustomointi. Omia sankarihahmoja pääsi maalaamaan nimittäin kuin oikean maailman pelifiguureja ikään, ja olipa tarjolla myös tukihahmoen tekoälyn säätöä. Noin muuten peli tarjosi pienen mittakaavan reaaliaikaista taktikointitoimintaa.

Peliä kehitettiin Ubisoftin Montrealin studiolla osana sen niin sanottua Fun House -osastoa. Fun Housen tarkoituksena on ollut auttaa monipuolistamaan Ubisoftin pelitarjontaa.

Lähde: Steam, DSOGaming

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja