Uusi kuukausimaksullinen Dota Plus -palvelu saapui Dota 2:een / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi kuukausimaksullinen Dota Plus -palvelu saapui Dota 2:een

12.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Valve on esitellyt uuden vapaaehtoisen Dota Plus -palvelun Dota 2 -pelaajia varten. Noin neljä euroa kuussa maksavan palvelun on kerrottu olevan eräänlainen evoluutio peln Battle Pass -ideasta ja sen on tarkoitus tarjota Dota-intolijoille joukko ylimääräisiä ominaisuuksia itse pääpelin ympärille.

Keskeisimmät Dota Plussaan kuuluvat edut ovat sankareille kerättävissä olevat tasot sekä Plus Assistantiksi kutsutut apuominaisuudet. Hahmojen tasonkeruu ei tietenkään vaikuta näiden voimakkuuteen itse pelissä, mutta se tarjoaa mahdollisuuden ansaita kullekin sankarilleen näiden käyttöä osoittavia mitaleja, tehdä näitä varten luotuja haasteita ja hyödyntää uusia hahmojen mukaan rakennettuja chat-ominaisuuksia.  Plus Assassistant tarjoaa vuorostaan erilaista avuliasta statistiikkaa pelatuista otteluista ja voi myös niiden perusteella antaa pelivinkkejä.

Pienempinä etuina Dota Plus -pelaajille tarjotaan vapaata pääsyä viikottaisiin Battle Cuppeihin ja aina parhaillaan käynnissä olevaan kausittaiseen karttaympäristöön. Myös hajanaisia ylimääräisiä palkintoja on on tarjolla.

Tarkemmin Dota Plussaan voi tutustua sille omistetulla sivulla.

Lähde: Dota 2 (kotisivu)

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.