Uusi lasten pelilehti Sankari on aloittanut taipaleensa / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi lasten pelilehti Sankari on aloittanut taipaleensa

7.12.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5
Uusi lasten pelilehti Sankari on aloittanut taipaleensa

Pelaaja-lehteäkin kustantava H-Town Oy aloitti uuden lapsille suunnatun pelilehden nimeltä Sankari. Sen ensimmäinen 52-sivuinen numero on nyt ilmestynyt, ja lehti ilmestyy jatkossa neljä kertaa vuodessa.

Sankarin kohderyhmä ovat 8–12-vuotiaat videopeleistä kiinnostuneet lapset. Lehdessä käsitellään pelien ohessa myös elokuvia, leluja, lautapelejä ja puuhatehtäviä. Ensimmäisessä numerossa tutustutaan esimerkiksi uuteen Tähtien sota -elokuvaan ja siihen liittyviin peleihin, dinosauruksista kertovaan lautapeliin, säänkestäviin kauko-ohjattaviin ja Minecraft-pelin joulukoristeluun. Jokaisen numeron mukana on kaksipuolinen juliste.

- Suomessa ei ole tällä hetkellä nuoremmille soveltuvaa pelilehteä, vaikka useimmat lapset pelaavat. Halusimme tehdä siksi hauskan ja kuvapainotteisen lehden. Sankari irtautuu täysin pelilehtien tyypillisestä, vanhemmille teineille ja nuorille aikuisille suunnatusta tyylistä, kertoo Sankarin päätoimittaja Janne Pyykkönen.

Sankari keskittyy sisällössään ainoastaan lapsille soveltuviin peleihin.

- Valitsimme Sankari-nimen, koska se kertoo pelien innostavasta voimasta. Peleissä sankari ei tarkoita vain soturia, vaan sankari voi olla upeita Minecraft-rakennelmia kehittävä nuori arkkitehti tai moninpelissä kaveria auttava opastaja. Sankari voi olla tyttö tai poika, sillä peliharrastus ei ole kiinni sukupuolesta, Pyykkönen kuvailee.

Sankarin ensimmäinen numero on nyt myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa Lehtipisteissä. Sen voi ostaa myös Pelaaja Shopista ilman postituskuluja.

Lehti ei ole toistaiseksi tilattavissa, mutta sen toinen numero ilmestyy 26. helmikuuta.

Sankaria voi seurata myös sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa (facebook.com/sankarilehti), Twitterissä (twitter.com/sankarilehti) sekä Instagramissa (instagram.com/sankarilehti).

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Nice

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Oli kyl aika siistiä, että näitä sai kaksi kappaletta :). Voi toisen antaa pikkuveljelle. On ainakin 2 lempipeliä lehdessä mukana hänelle.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Super Power!

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Lapsille ja nuoremmille suunnatulle lehdelle luulisi olevan tilausta. Toivotaan parasta menestystä tälle.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Pikkubroidini, jolle lehden luovutin, löysi siitä heti paljon kiinnostavaa asiaa. Oman silmäilyni perusteella aviisi muistuttaa lapsuuteni Koululaista, kun pientä tekstiä ei ole liikaa ja etenkin puhekuplat ovat humorisoimassa sivuja. Hyvin toimii siis.

Nostoja