Uusi The Legend of Heroes -roolipeli paljastui PS4:lle

Sankareiden legenda jatkuu taas ainakin Japanissa.

21.12.2019 17:28

Nihon Falcomin aina 80-luvulle yltävä The Legends of Heroes -roolipelisarja jatkuu Japanissa taas ensi vuoden kesällä. Yhtiö paljasti tällä viikolla The Legend of Heroes: Hajimari no Kisekin eli Trails of the Beginningin, joka on kehitteillä PlayStation 4:lle.

Falcom on antanut ymmärtää, että uusi peli voisi olla eräänlainen käännekohta Trails-alisarjalle ja alkaisi johtaa sitä mahdollisesti ainakin jonkinlaiseen päätökseen. Sen tarina seuraa The Legends of Heroes: Trails of Cold Steel IV:n tapahtumia tarjoten kolmen eri päähenkilön – ”sankarin”, ”vapauttajan” ja ”erakon” – näkökulman asioihin.

Kolmikosta kunkin tarinaan on mahdollista hypätä missä tahansa vaiheessa niin sanotun Cross Story -järjestelmän avulla. Varsinaisia pelattavia hahmoja mukaan luvataan yli 50 kappaletta, ja niin sanotut Episode-skenaariot auttavat pohjustamaan näiden kunkin taustoja.

Ensimmäisiä kuvia pelistä on nähtävillä alta, joskin spoilerivaaran kera. Länsijulkaisua Hajimari no Kisekille ei ole ainakaan toistaiseksi vielä vahvistettu.

Yhdessä Hajimari no Kisekin kanssa Falcom vahvisti tällä viikolla myös tuovansa PlayStation 4:lle PSP-pelien The Legend of Heroes: Zero no Kisekin ja Ao no Kisekin remasteroidun version. Osaksi Trails-jatkumoa myöskin kuuluva pelikaksikko ei ole koskaan saanut virallista länsijulkaisua, mutta ehkä se on nyt aina vain mahdollisempi remastereiden myötä.

Viimeisin länteen tuotu The Legends of Heroes -peli oli PS4:lle tänä vuonna tuotu The Legends of Heroes: Trails of Cold Steel III. Nelososaa odotetaan siis yhä myös vielä tänne, mutta vahvistusta senkään käännökselle ei ole vielä saatu. Kolmososa sen sijaan tekee parhaillaan matkaa myös Switchille.

Lähde: Gematsu (1), (2)

Lisää luettavaa