Uusi legenda astuu areenalle – Apex Legendsin kutoskausi paljastettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi legenda astuu areenalle – Apex Legendsin kutoskausi paljastettiin

7.08.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Apex Legends, Boosted, Respawn Enterainment, Season 6, Rampart

Elokuun 18. päivä olisi jälleen uuden Apex Legends -kauden aika. Järjestyksessään kuudes kausi kantaa nimeä Boosted ja tuo mukanaan niin lisähahmon ja -aseen niin kuin myös uudenlaisen mekaniikan.

Tuorein hahmolisäys on modaaja-ammattilainen Rampart, jonka erikoisuuksista vihjaillaan kevyesti kutoskauden tyylitellyllä julkistustrailerilla. Asetarjontaa kasvattaa puolestaan Volt-niminen konepistooli, joka kaataa viholliset energiapanosten varassa.

Mekaniikkojen osalta Apex Legendsiin ollan esittelemässä vuorostaan jonkinlainen rakentelumahdollisuus. Kutoskauden verkkosivujen mukaan pelaajat pääsevät tulevaisuudessa keräämään materiaaleja ympäri pelialuetta ja rakentamaan näin omia varusteitaan, jos vastaan tulleet muut varusteet eivät satu miellyttämään. Konkreettista esimerkkiä idean toiminnasta ei vielä ole, mutta eiköhän sekin valotu vielä piakkoin.

Tietysti kauden vaihtuminen tarkoittaa myös kokonaan uutta taistelupassia täytettäväksi ja Ranked-tilan nollausta.

Lähde: Apex Legends (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En tiedä mitä tuo rakentelu lopulta on mutta nimenomaan se oli se syy, miksi jätin Fortniten pelaamisen aika pian alkamisen jälkeen. Ei jaksa mitään tulitaisteluiden keskellä rakentelemisia, joka on ainoa keino edes pärjätä siellä. Kai siinäkin paremmaksi oppisi mutta koko idea tuntuu niin typerältä ettei kiinnosta.

Mikäli tunkevat siis jotain edes samansuuntaista Legendsiin, niin jää varmaan senkin pelaaminen sitten siihen.

Nostoja