Uusi maailma saa odottaa – massiivimoninpeli New World joutui uudemman kerran lykätyksi / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi maailma saa odottaa – massiivimoninpeli New World joutui uudemman kerran lykätyksi

11.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
New World, Amazon Game Studios, Amazon Game Studios Orange County, Double Helix, lykkäys, MMO, Crucible, massiiviroolipeli

Amazon Game Studios on päätynyt lykkäämään uudemman kerran massiiviroolipeli New Worldiaan. Peliä odotettiin yhdessä vaiheessa ulos pc:lle jo toukokuuksi ja sitten elokuuksi, mutta nyt fantasiateemainen kolonialismiseikkailu onkin alkamassa vasta keväällä 2021.

Lykkäyksellä on määrä varmistaa. että peli saapuu innokkaimpien pelaajien käsiin juuri oikealla tavalla varustettuna.

– Tutkittuamme viimeisten kuukausien aikana alpha-yleisöltämme saamaamme palautetta, huomasimme pelaajien pitävän pelistä ja että he haluaisivat nähdä enemmänkin sitä. Haluamme ennen kaikkea varmistaa, että omistautuneimmilla pelaajilla on runsaasti keski- ja loppupelikokemuksia, kun he matkaavat läpi Aeternumin. Haluamme pelaajien kokevan, että he ovat täysin syventyneitä peliin ja tietävän, että studiomme seisoo laadun ja kestävän sekä luotettavan pelattavuuden takana, studiopomo Rich Lawrence kertoo.

Kuluva vuosi ei ole mennyt teknologiajätti Amazonin pelipuolella aivan odotetusti. Aivan keväällä se julkaisi Relentless Studiosin Crucible-räiskinnän, joka on sittemmin siirretty takaisin suljettuun beta-tilaan kädenlämpöiseksi jääneen vastaanoton jälkeen. Cruciblen pelitilatarjonta joutui sekin nopeasti karsituksi.

Lähde: New World (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja