Uusi matopeli luikertelee mobiililaitteille alkuperäisen Nokia-klassikon luojalta / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi matopeli luikertelee mobiililaitteille alkuperäisen Nokia-klassikon luojalta

5.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Nokian puhelimiin 90-luvun lopulla legendaarista matopeliä ohjelmoimassa ollut Taneli Armanto on tuomassa maailmaan pian uuden luikertelukokemuksen. Turkulaisen Rumilus Designsin avustuksella 14.5. julkaisunsa on saamassa Snake Rewind, jota päästään pelailemaan niin iOS- ja Android-laitteilla kuin myös Windows-puhelimillakin.

Perusteiltaan Snake Rewindin on määrä mukailla lukuisia aiempia matopelejä ja laajentaa ideaa hieman siitä muutamin erikoisominaisuuksin. Rewindissa pelattavaksi saadaan esimerkiksi kymmenen erilaista kenttää, joissa pisteitä kartutetaan syömällä monenlaisia hedelmiä, joista osa on varustettu erilaisilla erikoisominaisuuksia. Pelaajien käyttöön peli tarjoaa myös kelaustoimintoa, jolla omia mokiaan voi paikata jälkikäteen.

Snake Rewind tulee olemaan ladattavissa eri alustoille ilmaiseksi. Rahaa se kartuttaa kehittäjilleen tarjoamalla pelaajille mahdollisuuden sovelluksen sisäisiin ostoksiin.

Lähde: Rumilus Design

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rap kuva
rap

Täytyypä ladata Lumia 1520 puhelimelle. Ja vielä ilmaiseksi saa. Tulee tämä sentään Nokian Lumiaan. Yleensä jos mobiilipeli julkaistaan niin se kaikille muille paitsi windows phonelle :D Tämän pelin kohdalla jos ei olisi tullut Lumialle, niin se olisi ollut jo kaiken huippu.

Käyttäjän escudo kuva
escudo

Nokia 3310 oli ensimmäinen puhelimeni ja Snake2 oli kyllä kovassa käytössä silloin. Täytyy ehkä verestää muistoja tämän uuden tulemisen parissa. :)

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Niin naurettavalta kuin se kuulostaa, niin joskus oli kova sana omistaa kännykkä, jossa oli matopeli.