Uusi Metal Gear Solid V -pelivideo esittelee valintojesi vaikutuksia / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Metal Gear Solid V -pelivideo esittelee valintojesi vaikutuksia

8.07.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
8
Lisää pelikuvaa Metal Gear Solid V: The Phantom Painista

Konami on julkaissut uuden pelikuvavideon tulevasta Metal Gear Solid V: The Phantom Painista.

Tällä kertaa Metal Gear Solid V:stä esitellään jo E3-messuilla esiteltyä A Hero's Way -tehtävää. Nyt tehtävään otetaan kuitenkin erilainen lähestymistapa, mikä johtaa tietysti melkolailla erilaiseen pelikokemukseen. Tuoreesta Metal Gear Solid V -videosta on tällä haavaa tarjolla vain japaniksi selostettu versio, mutta myös englanninkielisellä ääniraidalla varustettua pelikuvaa lienee odotettavissa piakkoin.

Päivitys 8.heinäkuuta: Videon englanninkielinen versio on julkaistu ja päivitetty japaninkielisen tilalle tässä uutisessa.

Vertailun vuoksi ohessa myös E3:ssa esitelty versio samasta Metal Gear Solid V -tehtävästä:

Lähde: Konami

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Ikinä en ole ollut MGS:stä kiinnostunut, aikoinaan tuli jonkin verran pelattua ensimmäistä MGS:ää pleikka ykköselle, mutta tänään kun viimein sain käynnistettyä PS+:sta poimimani Ground Zeroesin niin heräsi kiinnostuskin sarjaa kohtaan. :)

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani
Lainaus käyttäjältä Smiling Nik

Ikinä en ole ollut MGS:stä kiinnostunut, aikoinaan tuli jonkin verran pelattua ensimmäistä MGS:ää pleikka ykköselle, mutta tänään kun viimein sain käynnistettyä PS+:sta poimimani Ground Zeroesin niin heräsi kiinnostuskin sarjaa kohtaan.

Minulla ihan sama! Pleikka ykkösen Solidin pelasin aikoinaan läpi ja seuraava, mitä pelasin oli juurikin PS+:sta saatu Ground Zeroes. Kovat odotukset tulevalta!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itse olin aikoinaan kova MGS-fani mutta pitkä tauko ennen neljättä osaa oli laimentanut tunteitani tai jotain. Liekö aikuistunut kun ei enää neljäs osa niin maistunutkaan vaikka olikin muutoin todella loistavaa fanipalvelusta. Ground Zeroes taas tuo loistavasti pelisarjan seuraavalle tasolle ja homma todellakin taas kiinnostaa.

Mietin ensin että miksi en muista mitä tuossa ensimmäisessä videossa tapahtuu mutta enhän minä näitä aikonut enää katsoa vaan odottelen suosiolla peliä. Aivan kuten tuli tehtyä myös Witcher 3:n ja Arkham Knightin kohdalla tietyssä vaiheessa. Ihan liikaa näitä isketään ilmoille mutta pakkohan se ei ole katsoa ja käytän siis myös oikeuttani siihen.

Käyttäjän SilentHill kuva
SilentHill

Tätä peliä olen odottanut pitkään. En vain tiedä minkä version ostan...

Käyttäjän Yrmiö kuva
Yrmiö

Viimeisin pelaamani MGS on Snake Eater ennen Ground Zeroesia ja kyllä kiinnostaa. Suurin syy taukoon, etten ole omistanut minkäänlaista konsoali moneen moneen vuoteen.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä SilentHill

Tätä peliä olen odottanut pitkään. En vain tiedä minkä version ostan...

itse tulen hommaan pc version kun 4790k ja gtx 980 ti systeemillä niin pitäisi aika hyvin pyöriä kyllä ;)

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Pelasin vasta tän vuoden puolella MGS4: Guns of The Patriosin. Pelin loppupuoli oli erikoinen kokemus, koska tuntui että välivideot ei lopu ollenkaan. :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Pelasin vasta tän vuoden puolella MGS4: Guns of The Patriosin. Pelin loppupuoli oli erikoinen kokemus, koska tuntui että välivideot ei lopu ollenkaan. :)

Juu kyllä siinä ehti muutaman tyhjentää. :) Loistava peli joka tapauksessa.

Nostoja