Uusi mysteerinen kamppailija liittyy Tekken 7:n taistelijakastiin / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi mysteerinen kamppailija liittyy Tekken 7:n taistelijakastiin

26.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Jälleen yksi kokonaan uusi hahmo on liittymässä Tekken 7:n taistelijakaartiin. Viikonloppuna Bandai Namco toi julki Gigaksen, jota pelisarjan vetäjä Katsuhiro Harada on kuvaillut tuntemattomaksi jättiläiseksi.

Gigas liittyy Tekken 7:n japanilaisiin kolikkopeliversioihin ensi viikolla huhtikuun 28. päivä. Järjestyksessään hän tulee olemaan kuudes kokonaan uusi pelin esittelemä pelattava Tekken-taistelija. Muut uudet hahmot ovat olleet Josie, Shaheen, Lucky Chloe, Katarina ja Claudio.

Vieläkään tiedossa ei ole, koska Tekken 7:ään päästäisiin käsiksi lännessä ja millaisilla alustoilla. Parhaillaan peli on vain pelattavissa juurikin kolikkopelimuodossa.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Yoshimitsun julkistusta odotellessa. Ilman tuota hahmoa Tekken ei ole Tekken. Yoshimitsu ja Bryan Fury ovat omat ehdottomat suosikkini. Onneksi jälkimmäinen jo löytyy tästä uudesta pelistä.

Käyttäjän Dareg kuva
Dareg

Tekken nyt on sellanen sarja, että se harvoin lähtee poistamaan hahmoja, joten ihan varmasti tulee

Käyttäjän make72 kuva
make72

Päästy parina päivänä pelaa Tekken 7 Arcade täällä Akihabarassa Tokiossa,aivan loistava peli.Ei millään jaksais odottaa Ps4 versioo:( Kokeilin tänään Gigasta vaikutti lähinnä joltain Pjackilta aika paska hahmo.
Pakko sanoo et on kova taso täällä muutaman kerran tullu pataan oikein huolella(olen itse pelannu Tekkeneitä ensimmäisestä Arcadesta lähtien.) Täältä löytyy aivan uskomattomia Arcade halleja yhessä niissä tais olla jopa 6 kerrosta täynnä arcadeja,masentaa kun suomessa Arcade kulttuuri on lähes olematon,viellä 80 luvulla oli sentään lintsillä ihan ok pelihalleja,nyt niitten tilalla on jotain vi..n turisti kiskoja mikä häpeä.Ainakin huhujen mukaan Tekken 7 tulis elokuussa Ps4 ja Xbox onelle ja pc versiota harkitaan.

Nostoja