Uusi Need for Speed -peli on paljastunut – katso ensitiedot / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Need for Speed -peli on paljastunut – katso ensitiedot

21.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

Electronic Arts on paljastanut varoen seuraavan Need for Speed -sarjan osan. Ainakin toistaiseksi ihan vain Need for Speediksi kutsuttu uutukainen on matkalla sekä Xbox Onelle, PlayStation 4:lle että pc:lle ja sen on määrä olla eräänlainen sarjan uudelleen käynnistävä peli.

Pelin takaa löytyy jälleen ruotsalainen Ghost Games, joka vastasi myös vuonna 2013 saapuneen Need for Speed Rivalsin kehityksestä. Yksityiskohdat uutukaisesta ovat vielä hatarat, mutta ainakin ajamaan pelissä pitäisi päästä jonkinlaisessa öisessä avoimessa maailmassa, jossa myös syvällinen autojen kustomointi ja eräänlainen tarina ovat myös läsnä.

Apuna pelin kehityksessä Ghost Games on tällä kertaa käyttänyt EA:n omaa autoiluintoilijoista koostuvaa Speedhunters-yhteisöä. Yhteisön palautteen voimin peliin on pyritty erityisesti tuomaan autenttisen autokulttuurin tunnelmaa.

Uusi Need for Speed on tarkoitus julkaista tulevan syksyn aikana. Ohessa sen lyhyt teaser-traileri. Kunnollisen pelikuvatrailerin pitäisi paljastua kesäkuun 15. päivä osana E3-pelimessuja.

Lähde: EA (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri

Loistavaa että ovat käyttäneet Speedhunterssiä! Pojat tietäävät kyllä automaailmasta paljon! Please don't suck!

Käyttäjän samojedi kuva
samojedi

"New Need for Speed is a complete reboot. EA says it’s going to feature deep customization, authentic urban car culture, a nocturnal open world, and an immersive narrative that pulls you through the game.”

Näyttää ja kuulostaa hyvältä tässä vaiheessa!

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli

Kuulostaa hyvältä kaikin puolin.
Tämän vuoden E3:sta tulee kyllä todella jännittvä. Maltan tuskin odottaa! =D

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Samaa mieltä, vaikuttaa lupaavalta!

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn
Lainaus

...sen on määrä olla eräänlainen [b]sarjan uudelleen käynnistävä peli[/b].

Miksi ensimmäinen ajatukseni oli "taasko"...?

Käyttäjän GTA_COD.FANIPOIKA kuva
GTA_COD.FANIPOIKA

Jaa että rebootti oikein? Kuulostaa että vihdoin tämä sarja näkee taas päivänvalon.

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Err.. Miten autopelisarja "käynnistetään uudelleen"? Teaserin perusteella ei edes palata "alkuperäisen" sarjan ensimmäisen osan tyyliin, eli hardcore simulaatioon. Tai edes kakkosen huikeimpiin putkikenttiin.
Tosin on kyllä ihan hyvä, että tällä kertaa kehittäjille on annettu vuosi ekstraa toteutukseen. Toivottavasti aika on käytetty hyödyllisesti vaikka teaseri vähän epäilyttääkin...

Käyttäjän hullu198 kuva
hullu198

Itsellä eilen nousi karvat pystyyn saadessani selville että saamme customoinnin ja kunnollisen tarinan takaisin, taitaa olla olla eka peli erittäin moneen vuoteen, joka lähtee ennakkotilaukseen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

CGI-traileri? Ei voi näyttää noi hyvältä tämän genin konsolilla.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Vaikuttaa hyvältä ... siis vaikuttaa, odotus on tietysti vaikeaa autopeli hulluna ... mutta toivottavasti ei ole ihan samaa kuraa kuin Run :p