Uusi normeja haastava roolipeli tulossa Shin Megami Tensei -konkareiden uudelta studiolta / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi normeja haastava roolipeli tulossa Shin Megami Tensei -konkareiden uudelta studiolta

21.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Shin Megami Tensei -peleistään parhaiten tunnettu Atlus on laajentanut toimintaansa uuden kehitysstudion voimin. Japanista käsin uusia pelejä yhtiölle tuottaa nykyisin Studio Zero, jota johtaa Persona 5:n viimeisimpänä ohjannut Katsura Hashino.

Hashino ohjaa Studio Zerossa jo ensimmäistä projektia, jonka olisi määrä paljastua virallisesti perjantaina osana Atlusin tuoretta Niconico-verkkolähetystä. Odotettavissa on ilmeisesti jonkinlainen fantasiaroolipeli, jolla ei ole sidoksia Persona-sarjaan tai muihin Megami Tensei -tuotoksiin. Jo nyt Persona 5:n hahmosuunnittelija Shigenori Soejimalta on saatu ulos ensimmäinen mahdollinen taidemaistainen tulevasta.

Jo ennakkoon Hashino on myös kiusoitellut, että Studio Zeron projektin on määrä haastaa normeja, jotka ovat pelaajille tuttuja viimeisten vuosikymmenten ajalta. Hashino heijastaa suuntaa hieman siihen, kuinka Shin Megami Tensei pyrki aikoinaan erottumaan roolipelien genressä sijoittamalla tapahtumansa muualle kuin vain perinteisiin fantasiamaailmoihin.

Lähde: Gematsu, Famitsu, RPG.jp

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.