Uusi Oddworld laajenee upouudella seikkailulla tällä viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Oddworld laajenee upouudella seikkailulla tällä viikolla

19.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

PlayStation 4:lle heinäkuussa saapunut Oddworld: New 'n' Tasty on saamassa lisäsisältöä tänä keskiviikkona. PlayStation Storen päivittyessä seuraavan kerran 20. elokuuta, saapuu peliin ladattavaksi Alf's Escape -niminen laajennus.

Alf's Escape lisää New 'n' Tastyyn kokonaan uuden pelattavan alueen, joka on suunniteltu haastamaan kokeneimmatkin Oddworld-pelaajat. Pelastettavia mudokoneja alueelta löytyy tällä kertaa tästä huolimatta tosin vain yksi: Alf.

Mikäli hallusta löytyy PlayStation Plus -jäsenyys, saa Alf's Escapen ladata itselleen ilmaiseksi ensimmäisen kahden viikon ajan. Ilman Plussaa laajennus maksaa noin viitisen euroa.

Ja ei. Vielä ei ole tiedossa, milloin New 'n' Tasty saapuun Windowsille, OS X:lle, Linuxille, Wii U:lle, PlayStation 3:lle, Vitalle ja Xbox Onelle.

Lähde: Oddworld Inhabitants

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jolle kuva
Jolle

Unohtakaa nyt nämä lisäsisällöt ja ruvetkaa työstää tätä peliä muillekki alustoille.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus

Mikäli hallusta löytyy PlayStation Plus -jäsenyys, saa Alf's Escapen ladata itselleen ilmaiseksi ensimmäisen kahden viikon ajan. Ilman Plussaa laajennus maksaa noin viitisen euroa.

Tämän suhteen on itsellä vieläkin epäselvyyksiä. Käsitin että emopeli piti ostaa kahden viikon sisällä julkaisusta ja olla plus-jäsen että saisi tämän DLC:n ilmaiseksi. Tästä lainauksesta saa kuvan että pelkkä plus-jäsenyys riittäisi. Mitenhän tuo nyt sitten on.

Tosin enemmän kiinnostaa että tuleeko tuo DLC ilmaiseksi jotain kautta myös muille alustoilla JA että milloin ne muut versiot edes ovat tulossa. Sitäkään en ymmärrä että One on listalla muttei X360. Viimeiseksi mainittu olisi valintani muuten mutta jos sitä ei tueta niin ainoa vaihtoehto tällä hetkellä on PS3.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä zappah

Käsitin että emopeli piti ostaa kahden viikon sisällä julkaisusta ja olla plus-jäsen että saisi tämän DLC:n ilmaiseksi.

Julkaisija vaihtoi jakotavan sellaiseksi, jollaisena se uutisessa selitetään.

Nostoja