Uusi Overwatch-sankari Echo esiteltiin kunnollisesti – liidä ilmojen halki ja jäljittele vihollisiasi / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Overwatch-sankari Echo esiteltiin kunnollisesti – liidä ilmojen halki ja jäljittele vihollisiasi

19.03.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Overwatch, Echo, Blizzard, Blizzard Entertainment

Eilen Overwatchin seuraavaksi pelattavaksi hahmoksi vahvistettu Echo on esitelty nyt tarkemmin Blizzardin toimesta. Uusimmassa kehittäjävideossa Overwatch-ohjaaja Jeff Kaplan käy läpi niin jo aiemmin keskiviikkona väläyteltyjä hahmon juoniyksityiskohtia kuin puhuu myös vihdoin tämän kyvyistä.

Osaamisensa osalta Echo edustaa vahingontekijöitä ja luottaa perusteiltaan niin lentokykyyn kuin sormista ammuttavien kolmilaukausten voimaan. Erikoisempina taitoina tämä voi ahdistella vihollisia myös tarttumapommeilla, pari sekuntia kestävällä yhtäjaksoisesti tulittavalla säteellä sekä Ultimate-taidolla, jolla tämä voi muuttua hetkeksi vihollishahmon muotoon ja hyödyntää näiden kykyjä.

Echolla ei ole toistaiseksi virallista ilmestymispäivää, mutta tätä voi kokeilla Overwatchin testipalvelimilla. YouTubeen onkinilmaantunut jo läjäpäin pelikuvaa hahmosta. Tälle on laitettu pystyyn jo myös oma Overwatch-sivunsa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja