Uusi patentti vihjaa Sonyn mobiilisuunnitelmista – yhtiö patentoi älypuhelimeen kiinnitettävän PlayStation-peliohjaimen / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi patentti vihjaa Sonyn mobiilisuunnitelmista – yhtiö patentoi älypuhelimeen kiinnitettävän PlayStation-peliohjaimen

28.11.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5
GTA: The Trilogy, Definitive Edition, grand theft auto, san andreas, rockstar, modi, tekstuuri, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Sony on patentoinut uuden ohjaimen erityisesti mobiilipelaamista varten.

Tällä viikolla julkiseksi tehdyn patentin perusteella yhtiö on patentoinut järjestelmän, johon kuuluu mobiililaitteeseen yhdistettävä versio PlayStationin DualShock 4:ää muistuttavasta ohjaimesta. Patenttidokumenttien perusteella laitteeseen kuuluu vasemmanpuoleinen ja oikeanpuoleinen ohjainosa, jotka liitetään niiden välissä olevaan älypuhelimeen tai tablettiin.

Sony onkin tänä vuonna vahvistanut mobiilipanostuksiaan muun muassa rekrytoimalla entisen Apple Arcade -sisältöpomon vetämään mobiilistrategiaansa. Yhtiö kertoi keväällä myös suunnittelevansa peliensä tuomista myös mobiililaitteille. Tarkempia tietoja mobiilisuunnitelmien viemisestä käytäntöön kuitenkaan toistaiseksi ole paljastettu.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Joo'o... Harmillista että kännykkäpelaaminen on näin paljon sotkenut kannettavien konsolien maailmaa. Mielummin joku uusi fyysistä mediaa käyttävä käsikonsoli, kuin näitä puhelinpelleilyitä, jotka onnistuu jo muutenkin kiinalaisten lisähärpäkkeiden avulla.

No, markkinat määrää. Sääli.

Käyttäjän Kalastajamies kuva
Kalastajamies
Lainaus Pauli4x4

Joo'o... Harmillista että kännykkäpelaaminen on näin paljon sotkenut kannettavien konsolien maailmaa. Mielummin joku uusi fyysistä mediaa käyttävä käsikonsoli, kuin näitä puhelinpelleilyitä, jotka onnistuu jo muutenkin kiinalaisten lisähärpäkkeiden avulla.

No, markkinat määrää. Sääli.

Sama, haluaisin saada kans.

Tosi sonyn edellinen käsikonsoli, vita floppasi todella pahasti. Tuskin sony haluaa tehdä sama uudelleen

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Vita floppasi osittain koska ei ollut omia pelejä.
Itse seurasin sitä mielenkiinnolla mutta kiinnostavia pelejä oli lopulta vain muutama niin jätin hyllyyn.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

ihan tyhmä idea sonylta tekispä ne käsikonsolin ennemin

vita floppas kun muistikortit makso ihan helvetin paijon ja länsimaat ei saanut kunnolla peli tutkia

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Minusta ihan fiksua, ettei kaikki tunge ulos omaa käsikonsoliaan. Komponenttipula on jo pullonkaula lähes kaikessa autot, konsolit, näytönohjaimet jne. Luonnonvaroja joita noi komponentit käyttää, on myös rajattu määrä. En kiellä, ettei käsikonsolilla ole mukava pelata, mutta onko se kaiken tämän arvoista? Jos saman voi tehdä kännykällä, niin mieluummin valitsen kännykän.

Nostoja