Uusi Pelaaja-kirja PlayStation-kansa on ilmestynyt! / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Pelaaja-kirja PlayStation-kansa on ilmestynyt!

8.02.2021 // Kirjoittanut: Toimitus
9
Uusi Pelaaja-kirja PlayStation-kansa on ilmestynyt!

Pelaajan väen ja Janne Pyykkösen toimittama tietokirja PlayStation-kansa – kuinka Pleikkari valloitti Suomen on ilmestynyt.

Alkuvuodesta 2020 menestyksekkään joukkorahoituskampanjan voimin käyntiin potkaistu kirjaprojekti on siis vihdoin valmistunut, ja vaikka kirjaa ei valitettavasti kivijalkaliikkeistä saakaan, se on nyt tilattavissa Pelaaja Shopin kautta. Opus saapuu kevättalvesta lainattavaksi myös hyvin varusteltuihin kirjastoihin kautta maan.

184-sivuinen kirja sisältää palstametreittäin haastattelumateriaalia kotimaisilta pelialan veteraaneilta, jotka ovat olleet paikalla todistamassa PlayStationin matkaa suomalaisten pelaajien koteihin. Eepoksen kansien väliin mahtuu kahmaloittain ennenkuulemattomia ja paikoin suorastaan uskomattomia kertomuksia kotimaisen pelialan kulissien takaa, ja se on täten viihdyttävää luettavaa myös niille pelaajille, joilla yleismaailmallisemmat PlayStation-faktat ovat jo hallussa. Mukaan päätyi asiantuntijaturinaa muun muassa pelipiratismista, legendaarisesta PlayStation-bussista sekä varhaisista suomenkielisistä pelikäännösprojekteista.

Kirjan ennakkotilaajien ja joukkorahoituskampanjan tukijoiden kappaleet lähetetään matkaan porrastetusti viikoilla 6 ja 7. Ensimmäiset tukijat saattavat saada kirjansa jo kuluvalla viikolla, mutta Postin ajoittaisesta hitaudesta ja suurista toimitusmääristä johtuen pyydämme kirjansa ennakkoon hankkineita odottamaan rauhassa helmikuun loppupuolelle.

Mikäli et ole omaa kappalettasi vielä ostanut, suuntaa pikimmiten Pelaaja Shopin puolelle!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rap kuva
rap

Kirja tilattu 1vuosi 2kuukautta sitten, vihdoin odotus palkitaan. Mikähän mahtaa olla Pelien Suomi -kirjan tilanne kun alkuperäinen tieto että tulisi keväällä 2021? Tämänkin kirjan olen maksanut jo 11 kuukautta sitten.

Käyttäjän Raissi kuva
Raissi

Vihdoin ja viimein!

EDIT: Kirja saapui perille ja vieläpä virheettömässä kunnossa. Kyllä tuo musta kantinen versio vain on komea! 😍

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pelaajacast oli ainakin kerran hyvin formula-painotteinen ja nyt kirjankin kuvituskuvana on sivusto, joka keskittyy formuloihin. No, mikäpä siinä jos tykkää.

Käyttäjän rap kuva
rap

Vastaan itse itselleni eli kysyin asiaa Kuorikoskelta tuosta Pelien suomi kirjasta ja sanoi, että viimeisiä viedään ja että kirja varmasti ulkona maaliskuussa, ehkä tässä kuussa ja että hommat etenee suunnitellusti.

Käyttäjän Kaisabotti kuva
Kaisabotti

Saako tätä kirjaa ostettua digitaalisena?

Käyttäjän Pleikkarohmu kuva
Pleikkarohmu

Onko kirjaa saatavilla vielä parin kuukauden kuluttua? Mietin juuri budjettiani peleihin nyt helmikuussa ja maaliskuussa ja siltä näyttää, että rahat eivät nyt millään riitä ennen huhtikuuta kirjan ostamiseen.

Käyttäjän Johanna Puustinen kuva
Johanna Puustinen

Kirja tulee näillä näkymin digimyyntiin lähiviikkoina, mutta atarkkaa aika-arviota en osaa valitettavasti antaa. Painotiedostoja täytynee hieman viilailla digitaittoa varten.

Tällä hetkellä sekä kova- että pehmeäkantisia versioita on sen verran reilusti varastossa, että uskoisin tuota olevan fyysisenä saatavilla vielä keväämmälläkin.

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

Kirja saapui ehjänä perille eilen maanantaina ja vähän matkaa nyt lukeneena on todettava sen olevan kaiken castissa esiintyneen hehkutuksen arvoinen. Tästä voi kaikki osanottajat ja kirjoittajat olla todella ylpeitä! Hyvä TE!

Käyttäjän Kaisabotti kuva
Kaisabotti

Ostin kirjan kuitenkin fyysisenä (pehmeäkantisena) ja se saapuikin jo perille! Todella mielenkiintoinen ja hyvä opus! Teidän pitäisi tehdä samanlainen tietoteos myös Nintendosta Suomessa. Ostaisin heti!

Nostoja