Blizzard näyttäisi olevan valmistautumassa uuden pelattavan Overwatch-hahmon julkistamiseen. Heinäkuun loppupuolella järjestettävien San Diego Comic-Con -messujen aikataulu on paljastanut, että Blizzardilta olisi luvassa tapahtumassa jonkinlainen paneelikeskustelu, jossa sen on luvattu kertovan Overwatchin ”uusimman sankarin” suunnittelusta.

Myös Overwatchin virallinen Twitter-tili on antanut vihiä uuden hahmon tulosta. Aiemmin kuluvalla viikolla tilillä julkaistiin nimittäin kuva pelin rakentajahahmo Torbjörnin suunnittelemasta parannusteknologiaa hyödyntävästä tarkkuuskivääristä, jonka kuvaillaan olevan altis ikäville asioille, mikäli se päätyisi vääriin käsiin.

Overwatchin virallinen brasilialainen Twitter-tili on hiljattain julkaissut samaisesta kuvasta myös kepeästi laajennetun version, jossa yläkulmassa näkyvien nimien G. Reyes (Reaper) ja J. Morrison (Soldier: 76) rinnalla on nähtävissä uusi nimi A. Amari. Kyseessä on todennäköisesti viittaus pelin Pharah-hahmon äitiin Ana Amariin, joka Reyesin ja Morrisonin tapaan oli aikoinaan yksi Overwatch-ryhmän varhaisimpia jäseniä. Hahmo katosi maan päältä, kun Overwatch lakkautettiin.

Kuvan Amarista voi nähdä uutisen yläosaan isketystä taidekuvasta.

Paluun toiminnan keskelle Amari saattaa tehdä kutsuen itseään Sombraksi. Blizzard on antanut nimittäin vihjeitä kyseistä nimeä kantavasta lisähahmosta jo ennen kuin Overwatch sai edes virallisen julkaisunsa.

Lähde: Eurogamer, Comic-ConOverwatch (Twitter), Overwatch Brasil (Twitter)

Lisää luettavaa