Uusi pelattava sankari esittäytyy Marvel's Avengersin trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi pelattava sankari esittäytyy Marvel's Avengersin trailerilla

5.10.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
7
Marvel's Avengers Ms. Marvel -trailer

Marvel's Avengersissa esiintyvien supersankareiden joukko kasvoi juuri yhdellä, kun uusi traileri esitteli nuoren Kamala Khanin – eli Ms. Marvelin. Kamalan epäiltiin esiintyvän pelissä ainakin lyhyesti aikaisemman videokuvan perusteella, mutta New York Comic-Conissa näytetty pätkä paljasti nuoren sankarin olevan myös pelattava hahmo.

Kamala – joka on Kostajien suuri fani – on paikalla pelin tarinan käynnistävän A-Dayn aikana. Trailerin alussa hän esittäytyy Thorille. Kuten aikaisemmista trailereista on nähty, päivän traagiset tapahtumat ajavat Kostajat erilleen, ja paha AIM nousee maailman suojelijaksi supersankareiden tilalle.

Sarjakuvien tapaan Kamala edustaa Inhumans-rotua, ja hänen supervoimansa on minkä tahansa ruumiinosansa koon muuttaminen. Traileri antaa ymmärtää, että lähdemateriaalista poiketen Inhumanit saivat voimansa jotenkin A-Dayn aikana sattuneen räjähdyksen seurauksena, ja AIMilla on onnettomuuden "uhreille" jonkinlainen parannus.

Kamala kuitenkin epäilee AIMin rehellisyyttä, ja varastaa näiden palvelimilta todisteet siitä, että Kostajat lavastettiin syylliseksi A-Dayn onnettomuuteen. Kamala vie todisteet Kostajille, ja kaikesta päätellen laukaisee tapahtumaketjun, joka tuo maan mahtavimmat sankarit takaisin yhteen. Trailerilla nähdään myös lyhyesti, kuinka Kamala taistelee pahiksia vastaan ja kiipeilee esteiden yli supervoimiaan hyödyntäen.

Marvel's Avengers julkaistaan 15. toukokuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Oletan, että uudet hahmot esitellään järjestyksessä turhimmasta halutuimpaan.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Itseäni kyseinen hahmo ei voisi vähempää kiinnostaa. Oletan Ms. Marvelin olevan mukana enemmän poliittisista syistä (tuomassa monimuotoisuutta) kuin siksi, että hän olisi fanien mieleen. Mutta voin olla väärässäkin.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Can I skip this? Olen tosissani, Kamala Khan antaa minulle oksennureaktion.

Käyttäjän Kiki kuva
Kiki
Lainaus Sundance Kid

Itseäni kyseinen hahmo ei voisi vähempää kiinnostaa. Oletan Ms. Marvelin olevan mukana enemmän poliittisista syistä (tuomassa monimuotoisuutta) kuin siksi, että hän olisi fanien mieleen. Mutta voin olla väärässäkin.

On muuten yksi suosituimmista hahmoista Marvelin naisfanien keskuudessa, elikkäs.

Lainaus Brutal1ty

Can I skip this? Olen tosissani, Kamala Khan antaa minulle oksennureaktion.

Mielenkiintoista. Miksi näin? Pelkäätkö kenties tyttöpöpöjen tarttuvan?

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Meh.

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Jep, kuten Kiki totesikin, niin hahmo on erittäin suosittu naislukijoiden ja nuoremman yleisön parissa. Ihan järkevää siis laittaa peliin, joka muuten nojaa vahvasti tuttujen ja tunnettujen hahmojen varassa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ensimmäinen traileri, joka nosti mielenkiintoa peliä kohtaan! Virkistävän erilainen meininki taisteluissa tuon koon kasvamisen takia ja tarina muutenkin vaikuttaa nyt vähän mielenkiintoisemmalta mitä olin tähän mennessä olettanut. Ehkä tämä onkin ihan hankkimisen arvoinen teos.

Kamalasta en ole kuullut aiemmin mutta vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta hahmolta.