Uusi pelijulkistus lähestyy? Batman-kehittäjä julkaisi kryptisen videon viittasankarin 80-vuotisjuhlan kunniaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi pelijulkistus lähestyy? Batman-kehittäjä julkaisi kryptisen videon viittasankarin 80-vuotisjuhlan kunniaksi

22.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Batman; Arkham, Arkham Origins, WB Games Montreal, Damian Wayne, Warner Bros, Lepakkomies, DC,

Warner Brosin sisäinen pelinkehitystiimi WB Games Montreal vaikuttaisi olevan valmis tekemään piakkoin jonkinlaisen julkistuksen. Studion Twitter-tili elpyi näin sunnuntaina peräti neljä vuotta kestäneen hiljaiselon jälkeen ja julkaisi lyhyen videon Lepakkomiehen eli Batmanin 80-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Video kestää puoli minuuttia ja seuraa koko sen ajan kerrostaloon heijastettua lepakkologoa. Muutamassa kohtaa videolla on kuitenkin havaittavissa välähdys, joihin kuhunkin on piilotettu omat kryptiset merkkinsä.

Internetin spekuloijat ovat jo kovasti pohtineet niiden yhteyttä erilaisiin Batman-pahiksiin. Ilmoille on jo esimerkiksi heitetty toivekkaat ilmaisut Ra’s al Ghulista ja tämän salamurhaajien killlasta sekä Pöllöjen hovista. Mitään varmaa tietoa mikään näistä ei ole kuitenkaan ollut.

WB Games Montreal tunnetaan ennalta parhaiten Batman: Arkham Originsin tekijänä ja se vastasi myös Batman: Arkham Knightiin Lepakkotytön tähdittämän A Matter of Family -lisäosan tekemisestä. Ei olisi siis hirveän yllättävää, että firmalta saataisiin vielä lisää Batman-pelattavaa, Studion on itse asiassa aiemmin huhuttu tehneen peruutetuksi päätynyttä Suicide Squad -peliä sekä Damian Wayneen keskittyvää Batman-seikkailua.

Innokkaimmat ovat veikkailleet, että mahdollinen uusi peli voisi paljastua aikaisintaan jo nyt alkavalla viikolla. Tiistaina noin kello 23 Suomen aikaa Sony kun järjestää uuden State of Play -lähetyksensä. Mukaan siihen on jo ennalta luvattu The Last of Us Part II -aiheisia uutisia.

Lähde: ResetEra

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Viimeisimmästä Batmanista on sen verran aikaa, että kyllä kelpaisi!

Nostoja