Uusi pelitila ja kahden pelaajan erikoishahmo monipuolistavat pian Heroes of the Stormia

Niin yllättävää kuin se onkin, Blizzard on tuomassa tukuittain uutta sisältöä Heroes of the Stormiin lähitulevaisuudessa. luvassa on muun muassa uusi Arena-tila, lisää sankareita ja tuore kartta.

7.11.2015 20:33

Blizzard paljastanut on kokonaan uuden pelitilan Heroes of the Stormiin. Lähitulevaisuudessa pelin pelaajat voivat lähteä ottamaan mittaa toisistaan Arena-moodissa, joka tarjoaa kevennetyn vastineen tavanomaiselle Heroes-toiminnalle.

Arena-tilassa vastakkain asettuvat jälleen kaksi viisihenkistä joukkuetta, mutta muutamin tietyin rajoittein. Ensinnäkin pelaajat pääsevät valitsemaan käyttämänsä sankarin kolmesta näille satunnaisesti tarjottavasta hahmosta, joille tasonkeruun sijaan valitaan heti otteluiden alussa myös käytettävä heroic-kyky. Itse ottelut tapahtuvat vastaavasti supistetuilla kentillä, joiden tavoitteet jäljittelevät Heroes of the Stormin täysiverisissä kentissä nähtyjä tavoitteita.

Arena-ottelut voittaa se joukkue, joka onnistuu päihittämään vastustajansa kahdessa erässä. Blizzard lupaa erien kestävän vain muutamia minuutteja. Karta voivat myös muuttua erien välillä.

Videoesittelyn tilasta voi katsastaa ohesta.

Myös uusia sankareita Heroes of the Storm on toki myös saamassa lähitulevaisuudessa. Näihin lukeutuvat ainakin Warcraft-sarjasta tutut Lunara ja Greymane, jotka molemmat edustavat pelin ranger assassin -hahmoluokkaa. Ajan myötä Overwatch-sankari Tracer saadaan näillä näkymin hänkin vielä mukaan peliin.

Erikoisin uusin hahmolisäys lienee kuitenkin Warcraft-universumista myöskin tuttu Cho’gall. Kaksipäinen otus vaatii ohjaksiinsa nimittäin kaksi pelaajaa. Pelaajista toinen ottaa haltuunsa hahmon Cho-osan, joka vastaa sankarin liikkumisesta ja warrior-pohjaisista kyvyistä, kun taas toinen pelaaja saa haltuunsa Gallin assassin-tyypin taikakyvyt. Cho’gallin tehokas hyödyntäminen vaatii siis lujaa yhteistyötä hahmoa hallitsevien pelaajien välillä.

Lisää karttoja kaipaavat lienevät myös iloisia kuulleessan, että uusi taistelutanner Towers of Doom on tuotu tällä viikolla julkisuuteen. Uudessa kartassa joukkueet joutuvat huolehtimaan muun muassa siellä piilevien alttarien ja kellotornien hallinnasta, joiden voimin pelaajat voivat saada ylimääräistä tulivoimaa hetkellisesti puolelleen.

Lähde: Heroes of the Storm (kotisivu)

Lisää luettavaa