Uusi Plants vs. Zombies -räiskintäpeli ilmaistestiin tällä viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Plants vs. Zombies -räiskintäpeli ilmaistestiin tällä viikolla

12.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Helmikuun 25. päivä julkaistava räiskintäpeli Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 on saapumassa tällä viikolla konsolipelaajien kokeiltavaksi ilmaiseksi. 14. tammikuuta niin Xbox Onella kuin PlayStation 4:lläkin testiin voi ottaa pelin "beetaversion", jota voi mättää aina tammikuun 18. päivään saakkaa.

Beetassa pelaajien koettavaksi tuodaan kaikkiaan neljä moninpelikarttaa, joiden sisuksissa käsittelyynsä voi ottaa kourallisen verran uusia ja tuttuja hahmoluokkia sekä sellaiset kuusi erilaista pelitilaa, joiden saatavuus vaihtelee hieman beetan etenemisen mukaan. Jo ennakkoon Electronic Arts ja PopCap esittelevät myös pelin Backyard Background -aluetta, joka toimii sen eräänlaisena pelattavana keskusvalikkona.

Beetan saataville tuloa voi pitää silmällä konsolien latauskaupoissa ja myös vaikkapa Garden Warfare 2:n kotsivujen kautta. Pelin virallisen julkaisun koittaessa Garden Warfare saadaan koettavaksi vielä myös pc:llekin.

Lähde: Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Tämä on hyvä uutinen, odotamme pojan kanssa tätä kakkos osaa. Pelattiin ykkönen platinaan asti ja nyt päästään tätä räiskimään.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämän ensimmäinen osa ja Titanfall ovat melkein ostoon lähteneet kun on usein näkynyt halpaan hintaan, joten kyllä nämä pelit ainakin vähän kiinnostavat. Pitäisi melkein testata tätä nyt että miten iskee.