Uusi Plants vs. Zombies -taktikointipeli paljastettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Plants vs. Zombies -taktikointipeli paljastettiin

13.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

PopCap Gamesin sympaattinen Plants vs. Zombies -sarja on saamassa myöhemmin tänä vuonna uuden mobiiliosan. Sekä Android- että iOS-laitteille studio on tuomassa seuraavaksi Plants vs. Zombies: Heroesin, joka on tyylillisesti eräänlainen kevyt yhdistelmä alkuperäistä Plants vs. Zombies -toimintaa ja keräilykorttipelaamista.

Pelaamaan Plants vs. Zombies: Heroesissa päästään tällä kertaa niin sekä kasveilla että myös zombeilla. Pelin ydin koostuu kahden pelaajan välisistä yhteenotoista, joissa pelaajat ensin valitsevat käyttöönsä erilaisin erikoiskyvyin varustetun sankarin ja rakentavat sitten erilaisilla korteilla näiden ympärille pienen armeijan, joka sekä suojaa pelaajan omaa sankaria että myös yrittää kukistaa vastustajan vastineen.

Pelitilojen osalta Plants vs. Zombies: Heroes tarjoaa koettavaa sekä verkkomoninpelin että myös yksinpelikampanjan muodossa. Pelin pelaaminen on mahdollista ilmaiseksi ja kaiken sen sisällön pitäisi olla myös ansaittavissa pelaamalla. Oikealla rahalla peliin voi kuitenkin ostaa vauhdikkaammin esimerkiksi uusia hahmoja käyttöönsä.

Kirjoitushetkellä Plants vs. Zombies: Heroes on ennakkotestattavissa jo niin Uudessa-Seelannissa, Romaniassa kuin Brasiliassakin. Ohessa joukko virallisia trailereita pelistä.

Lähde: Plants vs. Zombies. Heroes (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.