Uusi PlayStation Plus -ominaisuus testiin Puolassa – Video Pass tarjoaa pelien lisäksi elokuvia ja televisiosarjoja katsottavaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi PlayStation Plus -ominaisuus testiin Puolassa – Video Pass tarjoaa pelien lisäksi elokuvia ja televisiosarjoja katsottavaksi

22.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
PlayStation Plus, PS Plus, PlayStation, Plus, Video Pass, Sony Pictures,

Sony on ryhtynyt testaamaan uutta PlayStation Plus -ominaisuutta Puolassa. Kyseessä on PlayStation 5:lle ja 4:lle ladattavissa oleva Video Pass -sovellus, joka tarjoaa Plus-tarilaajille mahdollisuuden katsoa Sony Picturesin hallussa olevia elokuvia ja televisiosarjoja, joiden tarjonta päivittyy kolmen kuukauden välein.

Alkuun tarjolla on 21 teosta, joiden joukkoon mahtuu esimerkiksi Venomin, Baby Driverin ja Arrivalin kaltaisia leffoja ja Communityn sekä Future Manin kaltaisia sarjoja.

Varmuutta ei ole vielä siitä, onko Video Pass muodostumassa vakituiseksi ja näin myös maailmanlaajuiseksi osaksi Plussaa. Puolan testillä on määrä kerätä dataa niin Video Passin käytöstä muun muassa katsomisaktiivisuuden suhteen.

Lähde: IGN, Spider's Web

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rap kuva
rap

Herää kysymys miksi juuri Puola kun paljon isompiakin testimaita olisi tarjolla kuten esim. USA?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus rap

Herää kysymys miksi juuri Puola kun paljon isompiakin testimaita olisi tarjolla kuten esim. USA?

Ihan yleistä asioiden testauksessa tehdä selkeät rajaukset testialueeseen (väkiluku, kulutuskulttuuri etc.). Tapahtuu myös muiden palvelujen suhteen ja esim. pelien maailmassa paljon vaikkapa mobiilipelien kohdalla.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ensin olin että "ei kiinnosta" mutta jos kerran tulee Plussaan ilman lisämaksuja niin mikäpä siinä. Ehkä sieltä jotain voisi katsoakin jos ehtii ja on tarpeeksi kiinnostavaa. En kyllä odota ihmeitä. En sitä kyllä odottanut Game Passiltakaan, joten tämäkin voi yllättää.

Lainaus rap

Herää kysymys miksi juuri Puola kun paljon isompiakin testimaita olisi tarjolla kuten esim. USA?

Ehkä se "testi" siinä voisi paljastaa jo miksi ei heti lähdetä viemään isoihin maihin. Testaukset yleensäkin tehdään pienemmällä joukolla mitä tuotteen lopullinen potentiaalinen asiakasmäärä tulee olemaan.

Nostoja