Uusi Pokémon Generations -sarja käynnistyi – katso nyt kaksi ensimmäistä jaksoa / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Pokémon Generations -sarja käynnistyi – katso nyt kaksi ensimmäistä jaksoa

16.09.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Uusi Pokémon-animaatiosarja Pokémon Generations on käynnistynyt. YouTuben kautta katsottavissa on parhaillaan ilmaiseksi kaksi sarjan ensimmäistä osaa, ja lisää olisi tarkoitus tulla myös vielä peräti 16 jakson edestä aina joulukuun 23. päivään asti.

Lyhyistä 3-5 minuutin pituisista jaksoista koostuva Pokémon Generations on luotu pohjautumaan ainakin löyhästi Nintendon käsikonsoleilta tuttujen Pokémon-roolipelien tapahtumiin. Ensimmäisessä jaksossa katsojille tarjotaan varsin montaasivetoinen katsaus taskuhirviöiden maailmaan, kun taas toisessa osassa jahdataankin jo pahamaineisen Rakettiryhmän johtajaa poliisierikoisryhmän voimin.

Tarkoituksena The Pokémon Companylla olisi julkaista uusia jaksoja viikottain. Sarjan trailerin voi katsastaa aiemmasta uutisestamme.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Siisti aloitus! Tätä lisää!!!

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Ihan kivaltahan nuo näyttivät! Toivottavasti myös päästään näkemään muidenkin pelien protagonisteja, kun Red jo tähditti The Originia.

Käyttäjän giga kuva
giga

Hyvä että aloitusjaksossa hoidettiin tuo "generations" osio pois alta, loput sarjasta voikin keskittyä ykkösgeniin. 8)

Katselin kakkosjaksoa aika leveä hymy naamalla, mikä ei johtunut vähiten käytetystä musiikista.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Ykösjakso oli toimintansa puolesta ihan siistiä katsottavaa, mutta legendaaristen turrien cameoiden ylenmääräinen nakkelu joka paikkaan saivat ainakin minut kurtistamaan kulmiani. Miksi Lugia olisi yhä Ecruteakissa, kun se pelien oman loren mukaan jätti paikan pysyvästi ja löytyy ainoastaan Whirl Islandsilta, ei Ecruteakista (Ho-oh puolestaan olisi käynyt enemmän järkeen)? Miksi Latias ja Latios olivat juuri Hoennin sääinstituutin luona (ja vieläpä molemmat yhtä aikaa)? Normaalistihan ne pyrkivät pysyttelemään näkymättöminä, piilossa ihmisten katseilta. Ja mitä ihmettä Landorus teki Relic Castlessa, joka on nimen omaan Volcaronan aluetta? Regigigas ja Zygarde kävivät vielä jotenkin järkeen, kun ne löytyivät juurikin omilta alueiltaan, mutta nuo loput...

Siis kaikkihan tuo oli selkeää fanipalvelua, mutta kyllä niiden legendaaristen turrienkin wau-efekti kärsii, jos niitä tukitaan koko kolmiminuuttinen pätkä ihan täyteen. Paras ottelu (ainakin omasta mielestäni) oli juurikin toi kaivosvaunusta käytävä kamppailu Noivernia vastaan. Eikä se ole edes legendaarinen Pokemon... Ja mitä Pikachuun tulee, niin sen ääni oli rasittavan kimeä. En ole nyt vaatimassa sitä, että Pikachu olisi hokenut omaa nimeään koko ajan, mutta hieman matalampi ääni ois ollut siedettävämmän kuulosta kuin tuo jatkuva kimitys.

Kakkosjaksossa puolestaan ei olut sen suurempia ärsykkeitä. Päivastoin, oli hienoa kerrankin nähdä Looker tekemässä yhteistyötä muiden poliisien kanssa perinteisen sooloilun sijaan. Ja noilla poliiseilla oli koko joukko vahvoja sekä hyödyllisiä pokemoneja, joita käytettiin monipuolisesti. Puhumattakaan siitä, että poliisijoukoissa ei vilahtanut yhtä ainuttakaan Jenny-kloonia. Kaikista parhain osuus oli kumminkin toi legendaarinen rakettiryhmä-biisin uusittu versio. Toivottavasti ne julkaisevat sen jollain levyllä (vaikkapa Sun & Moonin OST-paketissa). Tai sitten joku fani vääntää siitä oman version.

Nostoja