Uusi Pokémon-pulmapeli saapuu söpistämään alkavaa viikkoa / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Pokémon-pulmapeli saapuu söpistämään alkavaa viikkoa

29.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Nintendon käsikonsoleilla hyvää menestystä nauttinut Picross-pulmapelien sarja on palaamassa 3DS:lle taas ensi viikolla. Joulukuun 3. päivä eShopista nappaamassa voi käydä Pokémon Picrossin, jonka takaa löytyy sekä useita aikaisempia Picross-osia että myös Pokémon Pinballin kaltaisia pelejä vuosien varrella kehittänyt Jupiter Corporation.

Aiempien Picross-pelien tapaan myös Pokémon Picrossissa ydinideana on ratkoa joukko japanilaisia ristikkoja, jotka muodostavat aina jonkinlaisen kuvan, kunhan ristikko on saatu vain täytettyä. Kuvat ovat tällä kertaa tietysti Pokémon-teemaisia ja niitä muodostamalla pelaajat pääsevätkin rakentamaan omia Pokémon-tiimejä, joiden erikoiskyvyillä ristikkojen ratkonnasta voi tehdä helpompaa.

Kaikkiaan peliin luvataan mukaan noin 300 ristikkopulmaa.

Pokémon Picross on jälleen yksi Nintendon niin sanotuista "ilmaiseksi aloitettavissa olevista" peleistä. Pelin voi siis ladata ilmaiseksi, mutta sen sisältöä rajataan ajoittain ainakin picrite-nimisellä valuutalla avattavilla porteilla. Picriteja voi ansaita sekä pelaamalla että myös oikealla rahalla.

Lähde: Nintendo of Europe (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Ooh, lisää ilmaista Pokemon-hömppää kolme-tee-ässääni! Olenkin aina välillä miettinyt, miten hauskaa olisi kokeilla tollasia kuvaristikoita. Mutta koska en ole saanut itseäni testaamaan niitä aiemmin, niin toivoisin, että pelissä on jonkinlainen tutoriaali vasta-alkajille. Pokemonin tuntien, siinä varmaan onkin. Valtaosa Japanin ulkopuolella elävistä lapsista tuskin edes tietää mitä tollaiset kuvaristikot on, joten olisi erittäin outo ratkaisu jättää tutoriaali pois.

Saas nähdä miten pitkälle tossa voi edetä ennen kuin pelaajan on ihan pakko maksaa oikealla rahalla. Rumble Worldin peluu päättyi lopulta siihen, että pelin vaikeustaso nousi aivan naurettavan korkeeksi ja saadakseni vahvempia pokemoneja minun olisi pitänyt aukoa uusia alueita oikean valuutan voimin. Siinä vaiheessa totesin, että "So long and thanks for the fish!" ja palasin tasoltaan huomattavasti parempien, "kunnon" pelien pariin. Sama tulee luultavasti tapahtumaan myös tämän pelin kanssa.

Nostoja