Uusi PS4-päivitys saapui ratkomaan konsolin lepo-ongelmia / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi PS4-päivitys saapui ratkomaan konsolin lepo-ongelmia

5.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Sony on julkaissut uuden järjestelmäpäivityksen PlayStation 4:ää varten. Päivitys 2.01 ei lisäile niinkään mitään uusia ominaisuuksia laitteeseen, vaan sen sijaan saapuu korjaamaan muutamia konsolin 2.00-päivityksen mukana ilmenneitä ongelmia.

2.01:n pitäisi erityisesti ottaa käsittelyynsä PlayStation 4:n uudistunutta lepotilaa hiljattain vaivanneet viat. 2.00-päivityksen saavuttua monet pelaajat valittivat, ettei konsoli esimerkiksi käynnistynyt aina kunnolla, mikäli laitteen oli jättänyt lepotilaan, vaan kone täytyi avaa vikasietotilan avulla.

2.00-päivitys julkaistiin viime viikon tiistaina. Masamune-nimellä myös tunnetun suuren päivityksen tuloa hehkutettiin paljolti Sonyn toimesta, sillä se lisäsi konsoliin muun muassa Share Play -ominaisuuden ja mahdollisuuden ladata pelikuvavideoita suoraan YouTubeen. Myös esimerkiksi YouTube-latauksien kanssa joillain käyttäjillä on ollut ainakin alustavia ongelmia muun muassa kirjautumisten kanssa.

Lähde: PlayStation Europe (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Korjaisi nyt sen ainoan asian mikä siinä edellisessä päivityksessä ei toiminut, eli sen Youtubeen uppaamisen suoraan konsolista.

Käyttäjän chelsea kuva
chelsea

Kuvasta pojot (y)

Käyttäjän Alluxus kuva
Alluxus

Uutiskuvasta täydet pisteet