Uusi Resident Evil vuoti julkisuuteen - paluu kauhun juurille? / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Resident Evil vuoti julkisuuteen - paluu kauhun juurille?

20.08.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
13

Resident Evil: Revelations on saamassa jatkoa.

Selviytymiskauhun alkujuurille palannut Revelations ilmestyi vuonna 2012. Nyt ranskalainen pelisaitti oli löytänyt Xbox.com -sivustolta kuvan pelin kakkososan kannesta.

Capcom ei ole kieltänyt eikä myöntänyt Resident Evil: Revelations 2 -pelin julkaisua, vaan on tyytynyt perinteisiin "Ei kommentteja" -kommentteihin. Näyttää kuitenkin selvästi siltä, että kakkososa on tulossa.

Vuotaneessa kansikuvassa on Xbox 360 -logo. CVG:n uutisoinnin mukaan peli olisi tulossa ainoastaan PS3:lle, PS4:lle, Xbox 360:lle sekä Xbox Onelle, Nintendon laitteiden jäädessä kokonaan ilman Revelations 2 -osaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Revelationsista en keksi muuta pahaa sanottavaa kuin typerät lisähaaste-tehtävät. Joku kuitenkin niistäkin varmaan saa ilo irti, joten eipä tuokaan minulta ole pois. Paitsi tietenkin sen kautta että ei jaksa jauhaa edes achievementsien takia niitä.

Tulossa siis olisi Evil Within, Resident Evil 1 remake ja Revelations 2. Aika mahtavaa settiä tämän genren ystäville.

Käyttäjän giga kuva
giga

Todellakin kiinnostaa, sillä Revelations oli niin hyvä kokemus. On pienoinen harmi jos jatko-osaa ei nähdä 3DS:llä, koska ostin alkuperäisen pelin kyseiselle laitteelle ja 3D oli kiva lisä. En kuitenkaan valita kunhan laatutaso pysyisi samana ja pääsisin peliä pelaamaan PS3:lla.

Käyttäjän Matullica kuva
Matullica

Just revelations parhaillaan kesken ja oon tykännyt. Täytyy varmaan sit hankkia tämäkin..

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Kylläpäs näitä paluita kauhun juurelle nyt riittää.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Entäs PC ja miksi antiikkialustat on vieläkin mukana? Eihän ne saa uusia myytyä jos kaikki pelit tulee myös vanhoille ja samalla itse pelit rampautetaan heti suunnittelupöydällä.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Revelations oli hyvä yritys, parempi kuin vitonen tai etenkin surkea kutonen. Kuitenkin pelinä aika tylsä ja putkimainen, jota ei ole uudestaan tehnyt mieli pelata.

Toivottavasti Capcom viitsisi oikeasti keskittyä enemmän tunnelmaan kuin Michael Bay tyyliseen paukutteluun.

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors
Lainaus käyttäjältä zappah

Revelationsista en keksi muuta pahaa sanottavaa kuin typerät lisähaaste-tehtävät

Itse taas en keksi pelistä juuri mitään hyvää sanottavaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Mavors

[quote='käyttäjältä zappah']Revelationsista en keksi muuta pahaa sanottavaa kuin typerät lisähaaste-tehtävät[/quote]

Itse taas en keksi pelistä juuri mitään hyvää sanottavaa.

Mä keksin sen verran, että se oli paljon parempi kun vitonen ja kutonen (nelosta en ole pelannut ja siihenkin on syy, se ei ole Resident Evil peli niinkun haluan), mutta ei lähellekkään kolmen alkuperäisen tasoa.

Käyttäjän NinjaSpy kuva
NinjaSpy

Jostain syystä RE4 ei napannut kokonaan, olihan se siis ihan hyvä: jonkin sortin juoni, paremmat kontrollit jne., mutta oli siinä välillä aika puuduttaviakin osioita.
Mutta oli se varmaan parempi, kuin RE5-6 (joita en ole vielä pelannut, kannattako edes?)

Käyttäjän SamTheFurious82 kuva
SamTheFurious82

Paras oma RE kokemukseni on tähän mennessä ollut se alkuperäinen ykkönen ja sen Remake Cubella ja sitten nelonen, myöskin Cubella, kakkonen oli liian helppo, lyhyt ja jotenkin yliarvostettu eikä tarinassakaan ollut hurraata mutta ehkä se johtui siitä että ykkösen jälkeen jo tiesi että mihin se koko peli nojasi (virukseen bla bla bla)
Vitonen ei ollut läheskään niin hyvä kuin nelonen ja kutoseen en ole kajonnut vielä, Revelations taas odottaa yhä hyllyllä aloittamistaan.