Guitar Heron sekä Rock Bandin luoneen Harmonixin uusin peli on tuotu päivänvaloon. Tuore tuotos kantaa nimeä Rock Band Blitz ja se saapuu sekä Xbox Live Arcadeen että PlayStation Networkiin.

Nimestään huolimatta Rock Band Blitz ei ole tavanomainen musiikkipeli suoraan parin vuoden takaa, vaan sen sijaan Harmonix on lähennellyt jopa kaukaisempaa historiaansa. Uutta latauspeliä ei pelatakaan näin niinkään suurella porukalla tai edes muovisoittimella, vaan musiikkia saadaan aikaan ohjaimella.

Peli jäljitteleekin hyvin vahvasti Harmonixin klassista Frequencya. Pelaamisen on määrä koostua nopeatempoisesta liikkeestä ja naputtelusta, jossa vaaditaan myös tarkkaa silmää ja hieman strategista ajattelukykyä. Vanhaan kaavaan on tuotu myös annos uusia jippoja.

Kaiken kaikkiaan Rock Band Blitz pitää sisällään 25 kappaletta, jotka voi halutessaan siirtää myös Rock Band 3:een. Harmonix kuitenkin myös lupaa, että peli on lisäksi yhteensopiva aiemmin julkaistun Rock Band -lisäsisällön kanssa. Näin ollen peliin löytyy siis jo nyt ladattava yli 3500 kappaleen edestä.

Rokkaamaan päästään kesällä.

Linkki traileriin

Lähde: X-Play

Lisää luettavaa