Uusi roolipeli paljastuu ensi viikolla – tekijänä Falloutista Star Warsiin asti vaikuttanut Obsidian / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi roolipeli paljastuu ensi viikolla – tekijänä Falloutista Star Warsiin asti vaikuttanut Obsidian

28.11.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Obisidian Game Awarards 2018

Amerikkalaispelitalo Obsidian Entertainment on vahvistanut olevansa mukana ensi viikolla järjestettävässä The Game Awards -tapahtumassa. Omilla kotisivuillaan se on ryhtynyt näyttämään parikin kappaletta kiusoittelevia mainoksia, jotka uhkuvat retrohtavan tieteisseikkailun henkeä.

The Game Awardsin isähahmo Geoff Keighley on varmistanut vielä erikseen omalla Twitter-tilillään, että Obsidianilta on tulossa nimenomaan uuden roolipelin julkistus. Kyseessä on projekti, jota studio on pyöritellyt jo tovin aikaa eteenpäin yhdessä julkaisija Private Divisionin kanssa.

Private Division on osa peliyhtiö Take-Two Interactivea, joka omistaa myös 2K Gamesin ja Rockstar Gamesin. Sen ja Obsidianin yhteistyöstä kuultiin ensimmäistä kertaa vuosi sitten, jolloin Private Divisionin vahvistettiin napanneen talliinsa myös Ancestors: The Humankind Odysseyn ja Project Wighting.

Fallout: New Vegasin, Star Wars: Knights of the Old Republic II:n ja Pillars of Eternityn kaltaisista peleistä tunnettu Obsidian päätyi vastikään osaksi Microsoftin pelistudioperhettä yhdessä toisen roolipelikehittäjä InXilen kanssa. Kyseisella kaupalla on tuskin ollut kuitenkaan vielä suuremmin vaikutusta Private Division -hankkeeseen. 

Lähde: Obsidian (kotisivu), Geoff Keighley (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Nyt se huhuttu Outer Worlds, jota Falloutin luojat ovat tehneet, taitaa tulla. Odotan kuola valuen.

Pillars of Eternityt olivat epäilemättä hyviä pelejä, mutta kliseinen fantasiamaailma ja isometrinen kamera eivät napanneet. Sen sijaan avaruusretroilu on tuore ja mielenkiintoinen teema, ja Take-Two-budjetti tarkoittaa todennäköisesti 3D-peliä. Ottakaa rahani.