Blizzard on julkaissut uuden vuoden kunniaksi tuoreimman tilannekatsauksen Overwatchin lähitulevaisuuden suunnitelmista, johon kuuluu uusien karttojen, tapahtumien ja vaatetusten lisäksi kokonaan uusi sankari.

Jeff Kaplan paljastaa, että sankari numero 27 on parhaillaan sisäisessä testauksessa ja valmis esittäytymään suurelle yleisölle piakkoin. Hahmon luvataan olevan ”erittäin siisti” ja ”erittäin kaivattu”, mutta sen enempää mahdollisesta hahmoluokasta tai hänen erikoisuuksistaan ei paljastettu.

Kaplan paljastaa tekijöiden ideoivan myös jo seuraavia hahmoja numero 27:n lisäksi, joten vuosi 2018 tietää edellisvuoden tapaan useampia uusia tuttavuuksia. Hän lupailee niin ikään pelin karttavalikoiman laajentuvan kuluvan vuoden aikana.

Uuden pelattavan lisäksi Blizzard aikoo keskittyä tänä vuonna myös tarinankerrontaan. Erityisesti studio aikoo jatkaa Winstonin ympärille rakennetun takaisinkutsusignaalin luomaa tarinaa, joten fanit voivat odottaa lisää lyhytanimaatioita sekä sarjakuvia täydentämään pelin taustatarinaa.

Myös pelin kilpailullista puolta aiotaan ravistella kuluvan vuoden aikana kunnolla. Aiemmin Blizzard on keskittynyt lähinnä pienempiin, taktisiin muutoksiin pelaajapalautteen pohjalta, mutta tulevaisuudessa kokoluokan mainitaan kasvavan. Sen tarkempia tietoja aiheesta ei kuitenkaan saatu.

Lopuksi Overwatch jatkaa tuttujen tapahtumien järjestämistä. Kaplan paljasti näistä jo kaksi, joista ensimmäinen on kiinalaisen uudenvuoden kunniaksi juhlittava Year of the Dog -tapahtuma, jota on päivitetty hieman palautteen pohjalta. Sitä seuraa huhtikuussa uusi versio Uprising-tapahtumasta, jota on niin ikään paranneltu vuoden 2016 debyytistä.

Uudet tapahtumat tuovatkin mukanaan monien kaipaamia skinejä ja muita kerättäviä avattavia hahmoille, mutta Kaplan lupaa lisäillä peliin myös normaaliin loot-laatikoihin uutta avattavaa.

Lisätietoja vuoden 2018 kaikista uusista hienouksista saadaan lähempänä näiden julkistusta.

Overwatch on pelattavissa pc:llä, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella.

Lisää luettavaa