Uusi seikkailu odottaa Rise of the Tomb Raiderissa ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi seikkailu odottaa Rise of the Tomb Raiderissa ensi vuonna

4.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Rise of the Tomb Raider on laajenemassa ensi vuonna kokonaan uuden lisäsisältöseikkailun muodossa. Varhain perjantaiaamuna Suomen aikaan järjestetyn The Game Awards -peligaalan yhteydessä Square Enix julkisti peliin Baba Yaga: The Temple of the Witch -laajennuksen, josta voi katsastaa ohesta ensimmäisen trailerin.

Uusi laajennus sijoittaa tapahtumansa syvälle Siperiaan, jossa Lara Croft päätyy etsimään kielletyksi kutsuttuun metsään kadonnutta miestä. Metsässä piileskelevät mysteerit eivät ideasta kuitenkaan innostu, mikä ajaa Laran muun muassa selvittämään, ovat huhut metsässä asustavasta noidasta miten todenmukaisia.

Square Enix lupaa Baba Yaga -seikkailun tarjoavan pelattavaa tuntien edestä. Laajennus tarjoaa niin uusia vihollisia kukistettavaksi kuin myös uusia pulmia ratkottavaksi. Samalla Lara saa käyttöönsä myös uuden asusteen ja jousipyssyn.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ihan siisti tuollainen kauhumpi ote peliin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ihan kuin tuossa 0:21 sanottaisiin "Laura!" ja sitten taas 0:35:ssä "Lara". En ihmettele että jotkut yhä sanovat päähahmon nimeksi Laura. Tosin jälkimmäinen lienee jotain Laran päässä olevaa sekoilua kun on ilmeisesti isä ja ensimmäinen on taas joku kaveri(?) radiopuhelimessa. Paska kaveri kun ei nimeä tiedä kaveriltaan :D

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Hihii, lisää loistopelattavaa 100% läpipeluuni jatkeeksi! Toivottavasti ei ole vain tunnin keikka ja toivottavasti on hyviä achievementeja, jotta saisi siinäkin mielessä hyvän syyn nuohota uuden pelialueen joka nurkka.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Tämähän näyttää jännältä!

Nostoja