Uusi Shadowrun-roolipeli saapui Kickstarteriin – ja saavutti jo minimitavoitteensa / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Shadowrun-roolipeli saapui Kickstarteriin – ja saavutti jo minimitavoitteensa

13.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Tietokoneroolipeli Shadowrun: Hong Kongin joukkorahoitus on käynnistynyt Kickstarterissa. Kehittäjä Harebrained Schemesin kannalta se onkin lähteny käyntiin erittäin positiiviseen malliin, sillä peli on saavuttanut jo alustavan 100 000 dollarin rahoitustavoitteensa.

Shadowrun: Hong Kongin lähestymistapa joukkorahoitukseen on kuitenkin hieman erilainen kuin vuonna 2013 ulos saadun Shadowrun Returnsin. Siinä missä Harebrained Schemes haki reilut kaksi vuotta sitten rahoitusta nimenomaan Returnsin kehitystä varten, on Hong Kongin joukkorahoituksella tarkoitus saada pelistä laajempi kokonaisuus kuin mitä se olisi ilman Kickstarterin apua. Jos Kickstarter-kampanja menisi siis vielä jollain ihmeen kaupalla puihin, ei sen pitäisi estää pelin saapumista markkinoille.

– Olemme omistautuneita tekemään Shadowrun: Hong Kongin ja olemme kehittäneet peliä jo useamman kuukauden. Projektilla on budjetti, täysi kehitystiimi ja se on aikataulussa saapuakseen ulos vuoden 2015 puolessa välissä, studio summaa Kickstarter-sivuillaan.

Kehittäjiensä mukaan Hong Kongia on lähdetty rakentamaan Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut -pelin pelimoottorin ja ideoiden päälle. Luvassa on kuitenkin uusi kirjo uusia hahmoja sekä tarina, joka ainakin näillä näkymin on kestämässä reilut 12 tuntia. Lisärahoituksella peliin ollaan kirjoitushetkellä saatu lisäksi jo parannellut kontrollit, ja mikäli fanit vain antavat lisää rahaa, voi peli myös laajeta esimerkiksi uudella hahmolla ja uudella lisätehtävillä.

Projektiin voi tutustua tarkemmin sen Kickstarter-sivuilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PussikissaHelvetistä kuva
PussikissaHelvetistä

Hyvä vain että saadaan jatkoa, Shadowrun Returns on yksi viime vuosien parhaista peleistä. Pitäisi se Dragonfallikin jossain vaiheessa pelata.

Nostoja