Uusi The Sims -peli paljastettiin – tämä kaikki siitä tiedetään nyt!

Tiedossa isoja uudistuksia.

18.10.2022 17:30

The Sims -kehittäjä Maxis on paljastanut suositun pelisarjansa seuraavan osan.

Uuden sukupolven Sims-peliksi kuvailtu Project Rene päästää pelaajat temmeltämään Sims-maailmaan useiden alustojen välillä. Lisäksi pelin kerrotaan tarjoavan mahdollisuus pelaamisen joko yksin tai kavereiden kanssa.

Peli on tällä hetkellä hyvin varhaisessa kehityksessä, joten sitä esiteltiin lähetyksessä vain kevyesti. Näytetyssä materiaalissa saatiinkin kurkkaus pieneen huoneeseen, jossa uudistunutta rakentelua esiteltiin muutamalla eri tavalla.

Project Renen lupaillaan pysyvän lähellä sitä, mitä The Sims on aina ollut, mutta sen tavoiteena on kehittää simien ajatuksenjuoksua ja käyttäytymistä yhä pidemmälle. Sen kerrotaan ottavan uuden otteen pelisarjan pelattavuuteen etenkin moninpelin ja alustojen välisen yhteensopivuuden tultua mukaan kuvaan.

Pelisarjan luovaa suuntaa ohjaava Lyndsay Pearson kommentoi julkistusta seuraavasti.

– Matkamme alkaa tänään. Aiomme työstää tätä uutta Sims-peliä ja -alustaa seuraavan muutaman vuoden ajan. Rakennamme sitä sille samaiselle pohjalle, joka on tehnyt Simssistä vetoavan jo useille sukupolville ja aiomme puskea tuntemiamme rajoja yhä pidemmälle eteenpäin.

Pearsonin mukaan pelistä tullaan kuulemaan vielä huomattavasti enemmän sen kehityksen edetessä.

Aiemmin tänään järjestetyssä Behind The Sims Summit -lähetyksessä paljastettiin uuden pelin lisäksi muun muassa The Sims 4 -modeille suunnattu uusi alusta, The Sims Mobilen sim-kasvojenkohotus sekä kiusoiteltiin ensi vuonna ilmestyvää isompaa taaperolisäosaa.

Lähde: EA

Lisää luettavaa