Uusi sisältö vyörytti Halo 5:n moninpelibeetan / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi sisältö vyörytti Halo 5:n moninpelibeetan

3.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

343 Industries on päivittänyt Halo 5: Guardiansin moninpelibeetaa uuteen uskoon. Alkuviikosta virallisesti testattavaksi tuotu beeta on nyt varustettu sekä uusilla kartoilla että myös tuoreella pelimuodolla.

Pelimuotojen osalta uutta pelattavaa on saatu nyt Breakout-nimisellä tilalla, joka tuo perinteisen tappomatseilun rinnalle hieman suuremmilla panoksilla varustettua toimintaa. Kierroksiin pohjautuvassa Breakoutissa kullakin pelaajalla on yhdellä kierroksella hallussaan nimittäin vain yksi elämä ja voittajajoukkue on lopulta se, joka ei päädy teurastetuksi viiden kierroksen edestä.

Breakoutia päästään pelaamaan kartassa Crossfire ja sen Trench-muunnelmassa. Slayer-tila vuorostaan on päivitetty tukemaan nyt karttoja Regret ja Eden, jotka ovat remiksattuja versioita kartoista Truth ja Empire. Varsinkin Regret voi joillekin pelaajille osoittautua mielenkiintoiseksi, sillä se pitää sisällään kokonaan uuden Hydra MLRS -aseen.

343 toivoo, että pelaajat jakaisivat palautetta beetasta Halo Waypointin foorumeille. Beetaan voi päästä osaksi Halo: The Master Chief Collectionin ostamalla ja se kestää aina tammikuun 18. päivään asti.

Lähde: Halo Waypoint

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja