Uusi sota syttyy tuoreella 30 minuutin Warframe-pelikuvalla – cross-play ja mobiiliversio myös tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi sota syttyy tuoreella 30 minuutin Warframe-pelikuvalla – cross-play ja mobiiliversio myös tulossa

18.07.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Warframe, The New War, cross-play- mobiili, Digital Extremes, TennoCon

Warframen perinteinen TennoCon-yhteisötapahtuma järjestettiin taas tänä viikonloppuna ja näin pelin lähitulevaisuudesta tiedetään taas hieman enemmän.

Tapahtuman suurin julkistus oli noin 30 minuutin pelikuvapätkä, joka esitteli ensimmäistä kertaa toiminnassa peliin jo tovin aikaa odotettua uutta näyttävää The New War -tehtäväkokonaisuutta. Siinä Warframen maailmaa uhkaavat sentietit ovat aloittaneet hyökkäyksensä, mikä koetaan pelaajan perinteisen oman hahmon ohjaamisen sijaan useasta eri näkökulmasta. Esitellyssä pelikuvassa näytille tuotiin kolme pelattavaa hahmoa, jotka kukin kamppailivat selvoytymisestään omiin nikseihinsä nojaten.

The New Warin on määrä saada julkaisunsa vielä tämän vuoden aikana.

TennoConin yhteydessä varmistus saatiin lisäksi sille, että Digital Extremes on työstämässä Warframea varten niin alustojen välistä moninpelimahdollisuutta niin kuin myös kyvyn siirtää tallennuksensa tulevaisuudessa alustalta toiselle. Mobiiliversio on sekin työn alla Warframesta ja myös sen on luvattu tukevan cross-play- ja cross-save-ominaisuuksia.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.