Uusi Star Wars jäähylle? / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Star Wars jäähylle?

1.03.2013 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
12

LucasArtsin viime vuonna esittelemän Star Wars 1313 -pelin kehitys on tuoreiden raporttien mukaan pistetty tauolle.

Peliblogi Kotakun lähteiden mukaan peli on pistetty uinumaan karboniittiin viime vuonna kohauttaneen jättikaupan takia, jossa Disney osti Star Warsin luoneen George Lucasin koko mediaimperiumin Lucasfilmsin.

Pelijaosto LucasArts vielä tuolloin kertoi, että hommat jatkuvat heidän osaltaan normaaliin tahtiin ja että Star Wars 1313 olisi yhä kehityksessä. Mikäli Kotakun lähteisiin on luottaminen, asian laita ei kuitenkaan olisi näin. Lukuisten raporttien mukaan Disney haluaakin keskittyä vähemmän Star Wars 1313:n kaltaisiin konsolipeleihin ja enemmän sosiaalisiin peleihin.

Visuaalisella ilmeellään ihastuttanut Star Wars 1313 paljastettiin E3 2012 -messuilla, mutta peli on sen jälkeen viettänyt hiljaiseloa. Nyt pelikansa arvuutteleekin, nähdäänkö peliä lainkaan tämän vuoden E3-messuilla kesäkuussa.

Lähde: Kotaku // Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Kerrassaan täydellistä -_-

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Nnnnoooooooooooo

Käyttäjän sasukeluffy kuva
sasukeluffy

IMAGE(http://i220.photobucket.com/albums/dd220/wallstuff4/vader-nooooo.jpg)

Käyttäjän Bubleduble kuva
Bubleduble

Sosiaalisuus ja sosiaalisuus... Yäk! Toivottavasti tauko on vain hetkellinen. Tämä tekele kiinnosti minua etäisesti, joten tämä uutinen luonnollisesti hieman harmittaa.

Käyttäjän Nior kuva
Nior

**tun sosiaalisuus. plääh.. Olisin kyllä halunnut tämän pelin nähdä.

Käyttäjän Anakin6 kuva
Anakin6

Äääh! Tämä peli vaikutti niin hyvältä. Mutta nyt tuskin näemme sitä enää tänä vuonna....

Käyttäjän Heroic Hare kuva
Heroic Hare

Juuri näinhän sen homman piti mennä. 1313 oli ensimmäinen Star Wars franchisen peli joka kiinnostais. Markkinarakoa varmaan ton kaltaiselle pelille ois muutenki ollu.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

mikä helvetti on sosiaalinen peli?? Ei kai jotain Facebook/mobiilipelipaskaa??? Tässä taisi mennä viimeinenkin toivo hyvästä Star Wars-pelistä -_-

Käyttäjän Bubleduble kuva
Bubleduble
Lainaus käyttäjältä Megaman

mikä helvetti on sosiaalinen peli?? Ei kai jotain Facebook/mobiilipelipaskaa??? Tässä taisi mennä viimeinenkin toivo hyvästä Star Wars-pelistä -_-

Sillä taidetaan tarkoittaa juurikin näitä Facebook/mobiilipeli-kikkareita. Hieno suunta kyllä, jos tällaisiin peleihin panostetaan kunnon pelien sijaan...

Käyttäjän Saneus kuva
Saneus

voi helkutti jos ei julkaista

Nostoja