Uusi Street Fighter -taistelija iskee Lähi-idästä – katso video / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Street Fighter -taistelija iskee Lähi-idästä – katso video

13.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Street Fighter V:n toinen pelin neljästä ensimmäisestä täysin uudesta taistelijasta on paljastunut. Uusin ilmestys pelissä on Lähi-idästä lähtöisin oleva Rashid, jonka Capcom paljasti osuvasti osana Dubaissa järjestettyä Games 15 -tapahtumaa.

Ensimmäisten Rashidista annettujen tietojen perusteella hahmon pitäisi olla rennosti liikkuva taistelija, johon on taitavissa käsissä hankala osua. Hyödykseen Rashid käyttää taistelussa tuulta, mikä tuodaan esiin sekä hahmon nopeissa liikkeissä että myös tämän erikoiskyvyissä. V-Trigger-kykynään Rashid esimerkiksi heittää vastustajaansa pyörremyrskyllä, jollaista tämä hyödyntää myös osana Critical Art -iskuaan.

V-Skill-liikkeitä Rashidilta löytyy kaksi kappaletta. Toinen näistä vastustajan ylitse tehtävä voltti, jota on mahdollista jatkaa halutessaan potkulla. Toinen V-Skill vuorostaan asettaa Rashidin pyöräyttämään itsenä maata pitkin kohti vastustajaa, mitä myös pystyy laajentamaan potkupohjaiseksi iskuksi.

Järjestyksessään Rashid on yhdestoista Street Fighter V:een paljastettu taistelija. Kun peli julkaistaan sekä PlayStation 4:lle että pc:lle ensi vuonna, pitäisi sen tarjota oletuksena pelattavaksi 16 taistelijaa.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Eikö turha uutinen/mainos?

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa
Lainaus käyttäjältä wlizer

Eikö turha uutinen/mainos?

Eikös kaikki peliuutiset ole tällä logiikalla mainoksia? Turhuusaspekti on myös aika hassu sillä maailman kuuluisin taistelupelisarja saa uuden osan ja täysin uuden taistelijan = aika isokin uutinen

Hahmon stance tuolla superliikkeen pyörremyrskyssä toi mieleen Great Tigerin Punch Outeista joten plussan puolelle jäätiin.

Nostoja