Uusi suuri Sonic the Hedgehog -peli vahvistui ensi vuodelle – Sonic Colors Ultimate ja Sonic Origins -kokoelma myös julki / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi suuri Sonic the Hedgehog -peli vahvistui ensi vuodelle – Sonic Colors Ultimate ja Sonic Origins -kokoelma myös julki

27.05.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Sonic the Hedgehog, Sonic, 2022, Sonic Team, Sonic Colors, Sonic Colours, Sonic Colours Ultimate, Sonic Colors Ultimate, Sonic Origins

Seuraava suuremman luokan Sonic the Hedgehog -peli odottaa meitä ensi vuonna, Sega on paljastanut uusimmassa Sonic Central -verkkolähetysessä.

Team Sonicin kehittämällä pelillä ei ole toistaiseksi vielä vahvistettu nimeä, mutta siitä esiteltiin lähetyksessä lyhyt teaser-video, jossa sininen siili viiletti menemään metsäisissä maisemissa. Peli on työn alla uuden ja edellissukupolven PlayStationeille ja Xboxeille niin kuin myös Switchille sekä pc:lle.

Myös tämän vuoden puolella Sonic-loikkaa on kepeästi tarjolla. Syyskuun 7. päivä julkaisunsa saa Sonic Colors Ultimate, joka tietenkin ehostaa nykylaitteille alkujaan Wiiltä tutun Sonic Colors -hyppelyn luvaten mukaan myös pelillisiä parannuksia. Tulossa ovat niin Xbox One, PlayStation 4-, Switch- kuin Epic Games Storen kautta myytävä pc-version.

Ensi vuonna tuloaan tekee lisäksi kokoelmapaketti Sonic Origins, joka ujuttaa sisäänsä Sonic the Hedgehogin, Sonic the Hedgehog 2:n, Sonic 3 & Knucklesin sekä Sonic CD:n. Lisätietoja siitä on määrä kuulla myöhemmin tämän vuoden aikana.

Kokonaisuudessaan Sonic Central -lähetys on katsottavissa trailereinene alta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lander kuva
Lander

Koska seuraava Sonic Teamin Sonic peli ei tule siis tänä vuonna, niin se voisi ehkä viitata siihen, että tulevaa peliä ei tehdä kiireellä ja saataa olla ehkä hyvä 3D Sonic. Mielenkiinolla seuraan kyllä tilanetta. Vaikka en ole oikein Sonic fani, niin tämän siilen menoja on kiinostavaa seurata.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Ja taas yksi SEGA-kokoelmapaketti. Jos nuo vanhat Sonic-pelit eivät ole Christian Whiteheadin tekemiä remastereita, en näe mitään syytä ostaa tätä, jos omistat jo jonkin Sonic/SEGA-kokoelman. Esimerkiksi Whiteheadin Sonic 2-mobiilipeli on paras versio mitä kyseisestä pelistä on ikinä tehty, jota valitettavasti ei ole julkaistu muille alustoille.

Sonic ei itselleni ole ollut mikään killer app ikinä, nämä modernit pelit ei vain vaikuta kovinkaan kiinnostavilta. Vanhat pelit on ihan päteviä, mutta niitäkin on pelattu jo tarpeeksi. Niile jotka pitävät näistä peleistä toivon että SEGA ei pakota uutta peliä ulos ennenaikaisesti, niin kuin kävi Sonic Forces:in kanssa.