Uusi suurstrategiapeli Star Trek: Infinite paljastettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi suurstrategiapeli Star Trek: Infinite paljastettiin

9.06.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
1

Ruotsalainen Paradox Interactive on paljastanut odottamattoman uuden strategiapelin.

Star Trek: Infinite on uusi suuren mittakaavan strategiapeli, joka sijoittuu tietenkin Star Trekin maailmaan. Tarkalleen ottaen pelin tapahtumat sijoittuvat Star Trek: The Next Generationia edeltäviin vuosikymmeniin, jossa yhteen ottavat niin Federaation, Romulanien, Cardassianien ja Klingonien voimat sekä taistelukentällä että diplomatiassa. Pelin julkistustraileri paljastaa myös Borgien tuovan oman lisämausteensa osapuolten väliseen valtataisteluun.

Peliä kehittää uusimmasta Master of Orion -pelistä tuttu Nimble Giant Entertainment. Julkaisija Paradoxin mukaan pelin kerrotaan tarjoavan osapuolille yksilöllisiä tarinoita ja tehtäviä, joiden ansiosta peli myös tuntuu erilaisilta eri näkökulmista pelattuna.

Star Trek: Infiniten on määrä ilmestyä tänä syksynä. Tarkempia yksityiskohtia pelistä on luvassa 16. kesäkuuta järjestettävässä varsinaisessa julkistustilaisuudessa.

Lähde: Paradox Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Lievät nerdgasmit kyllä tulilla, mutta niin Trek kuin 4X -pelien kanssa on laatutason suhteen aina niin tikanheittoa, että parempi pitää hypenaanari näkkärillä arvostelujen ilmestymiseen asti.